Bucatar 18 Lounge, situat in Piata Presei Libere, nr 3-5, la etajul 18,
6.000 - 6.500 RON
Responsabilitati principale:
Pregatirea materiilor prime conform instructiuni Sous Chef
Respectarea retetelor si a pasilor de preparare pentru fiecarui preparat
Respectarea timpilor de executie ai fiecarui preparat
Mentinerea unui mediu de lucru curat si sigur, respectand toate normele de igiena si siguranta alimentara
Cerinte:
Experienta intr-un rol similar de minim 3 ani
Atitutudine pozitiva si comportament placut
Cunostinte despre tehnici culinare si de preparare
Atentie la detalii si abilitati excelente de organizare
Flexibilitate si capacitatea de a lucra sub presiune
Zambet
Ce oferim:
Salariu atractiv in concordanta cu experienta si pachet de beneficii competitive
Majorari salariale in raport cu performanta si timpul petrecut in companie
Decont transport la sfarsitul programului de lucru
Plata salariului mereu la timp
Program intern de recomandari pentru viitori angajati, cu recompensa financiara 1.000 lei
Masa asigurata in ziua lucratoare
Reducere de 60% in toate restaurantele grupului
Siguranta unui loc de munca stabil si corect, pe termen lung
Posibilitatea de a lucra intr-un mediu de lucru dinamic si creativ
Oportunitati de dezvoltare profesionala si avansare in cariera
Acces la traininguri si workshopuri specializate
Trimite CV-ul tau sau contacteaza-ne telefonic.
Te asteptam cu nerabdare sa faci parte din echipa!
Stadio Hospitality Concepts este grupul de restaurante din care fac parte urmatoarele 7 localuri:
NOR - Sky Casual Restaurant
Vacamuuu
Stadio Universitate, Herastrau, Unirii
18 Lounge
Cismigiu Bistro
Viziunea noastra este sa oferim experienta perfecta fiecarui oaspete.
Valorile noastre:
COLEGI: Ne respectam si ne ajutam unii pe ceilalti, tratam fiecare coleg asa cum ne-am dori sa fim tratati. Suntem o echipa unita, dedicata si tinem cont de starea si sentimentele celor din jurul nostru. Doar impreuna suntem mai puternici!
DISCIPLINA: Stim foarte bine ce avem de facut si ne asumam intotdeauna responsabilitatea pentru actiunile noastre. Dam mereu tot ce avem mai bun, avem curaj sa luam initiativa, suntem perseverenti si dedicati. Suntem exigenti cu noi insine, corecti cu toti ceilalti si punem suflet in tot ceea ce facem.
ETICA: Principiile morale precum integritatea, corectitudinea si transparenta sunt baza a tot ceea ce facem. Ne respectam promisiunile si suntem corecti chiar si atunci cand nu ne priveste nimeni.
OASPETI: Tratam fiecare oaspete ca pe un musafir binevenit in casa noastra, caruia vrem sa ii oferim de fiecare data o experienta perfecta. Mancarea gustoasa, servirea atenta si atmosfera excelenta sunt ingredientele de baza ce fac oaspetii fericiti!
ZAMBET: Ne place ceea ce facem, ne apreciem colegii si colaboratorii, suntem bucurosi de oaspeti si avem o atitudine pozitiva fata de toti cei din jur. Iar asta se citeste in zambetul nostru! Un zambet cald, prin care oferim incredere si bucurie.
Pregatirea materiilor prime conform instructiuni Sous Chef
Respectarea retetelor si a pasilor de preparare pentru fiecarui preparat
Respectarea timpilor de executie ai fiecarui preparat
Mentinerea unui mediu de lucru curat si sigur, respectand toate normele de igiena si siguranta alimentara
Cerinte:
Experienta intr-un rol similar de minim 3 ani
Atitutudine pozitiva si comportament placut
Cunostinte despre tehnici culinare si de preparare
Atentie la detalii si abilitati excelente de organizare
Flexibilitate si capacitatea de a lucra sub presiune
Zambet
Ce oferim:
Salariu atractiv in concordanta cu experienta si pachet de beneficii competitive
Majorari salariale in raport cu performanta si timpul petrecut in companie
Decont transport la sfarsitul programului de lucru
Plata salariului mereu la timp
Program intern de recomandari pentru viitori angajati, cu recompensa financiara 1.000 lei
Masa asigurata in ziua lucratoare
Reducere de 60% in toate restaurantele grupului
Siguranta unui loc de munca stabil si corect, pe termen lung
Posibilitatea de a lucra intr-un mediu de lucru dinamic si creativ
Oportunitati de dezvoltare profesionala si avansare in cariera
Acces la traininguri si workshopuri specializate
Trimite CV-ul tau sau contacteaza-ne telefonic.
Te asteptam cu nerabdare sa faci parte din echipa!
Stadio Hospitality Concepts este grupul de restaurante din care fac parte urmatoarele 7 localuri:
NOR - Sky Casual Restaurant
Vacamuuu
Stadio Universitate, Herastrau, Unirii
18 Lounge
Cismigiu Bistro
Viziunea noastra este sa oferim experienta perfecta fiecarui oaspete.
Valorile noastre:
COLEGI: Ne respectam si ne ajutam unii pe ceilalti, tratam fiecare coleg asa cum ne-am dori sa fim tratati. Suntem o echipa unita, dedicata si tinem cont de starea si sentimentele celor din jurul nostru. Doar impreuna suntem mai puternici!
DISCIPLINA: Stim foarte bine ce avem de facut si ne asumam intotdeauna responsabilitatea pentru actiunile noastre. Dam mereu tot ce avem mai bun, avem curaj sa luam initiativa, suntem perseverenti si dedicati. Suntem exigenti cu noi insine, corecti cu toti ceilalti si punem suflet in tot ceea ce facem.
ETICA: Principiile morale precum integritatea, corectitudinea si transparenta sunt baza a tot ceea ce facem. Ne respectam promisiunile si suntem corecti chiar si atunci cand nu ne priveste nimeni.
OASPETI: Tratam fiecare oaspete ca pe un musafir binevenit in casa noastra, caruia vrem sa ii oferim de fiecare data o experienta perfecta. Mancarea gustoasa, servirea atenta si atmosfera excelenta sunt ingredientele de baza ce fac oaspetii fericiti!
ZAMBET: Ne place ceea ce facem, ne apreciem colegii si colaboratorii, suntem bucurosi de oaspeti si avem o atitudine pozitiva fata de toti cei din jur. Iar asta se citeste in zambetul nostru! Un zambet cald, prin care oferim incredere si bucurie.
Caracteristici
Domeniu activitate: HORECA, turism
Tip colaborare: Perioada nedeterminata
Locatie job: locatie fixa
Beneficii: asigurare / decont transport, training / calificare
1.097 vizualizari
Bucuresti, Sector 1, 05 Noi. '24 (18:24)