DDD Interventii, Deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie

1 / 4

DDD Interventii, Deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie

Caracteristici
Categorie Curatenie
Servicii: Deratizare Dezinsectie
Descriere
DDD Interventii asigura servicii de dezinsectie, dezinfectie si deratizare prin utilizarea tehnologiei de ultima generatie. Avem logistica proprie in Bucuresti si judetul Ilfov, astfel incat sa ne putem adapta cu usurinta cerintelor dumneavoastra. Toate materialele folosite, precum si personalul nostru operator sunt autorizate si certificate pentru prestarea serviciilor DDD, garantand astfel un nivel excelent de calitate.

Deratizare

Combaterea daunatorilor sau deratizarea se refera la eliminarea rozatoarelor. Conceptul este utilizat in sens mai larg, insemnand nu numai exterminarea rozatoarelor, ci si controlul altor daunatori care sunt un pericol in context epidemiologic si care cauzeaza pierderi financiare. Existenta soarecilor si a sobolanilor nu numai ca ne creeaza neplaceri, dar ne pune in pericol inclusiv sanatatea, acestia reprezentand cei mai mari purtatori de boli si germeni.

CAND SE REALIZEAZA DERATIZAREA?

Combaterea daunatorilor nu inseamna doar interventia la momentul aparitiei rozatoarelor, ci si preventia pe termen lung a acestora. Aceasta interventie este obligatorie prin lege si este recomandata operatorilor economici ori de cate ori este necesar, dar nu mai frecvent decat o data la sase luni. Pentru spatiile de depozitare a produselor alimentare, se impune efectuarea deratizarii ori de cate ori este necesar, dar nu mai rar de o data la trei luni.

Dezinfectie

Dezinfectia este definita drept tratamentul suprafetelor si echipamentelor prin mijloace chimice sau fizice , in scopul de a reduce la un nivel acceptabil cantitatea de microorganisme prezente. In general nu este necesara sau, in cele mai multe cazuri, nu este posibila sterilizarea sau eliminarea completa a tuturor microorganismelor. Nivelul real al concentratiei de microorganisme necesare pentru a provoca boli nu este bine stabilit in majoritatea conditiilor, iar procedurile de dezinfectie au fost dezvoltate in special pe baze teoretice.

CAND SE REALIZEAZA DEZINFECTIA?

Dezinfectia se efectueaza ori de cate ori este necesar prin neutralizarea rapida a agentilor patogeni. Conform legii, dezinfectia este obligatorie: in unitatile de alimentatie publica: ori de cate ori este necesar, dar nu mai rar de o data pe luna; in alte domenii de activitate: ori de cate ori este necesar, dar nu mai rar de o data la trei luni. Unitatile medicale au un regim diferit, in functie de destinatia spatiului respectiv (sala de operatie, sectie de bolnavi etc.) si exista si alte prevederi interne pentru controlul factorilor infectiosi!

Dezinsectie

Combaterea insectelor parazite sau dezinsectia constituie totalitatea masurilor si mijloacelor de prevenire si combatere a insectelor parazitare, care reprezinta o sursa de infectii si care pot fi purtatoare de agenti patogeni ai bolilor infectioase intr-un domeniu privat, institut, o locuinta sau un loc public, prin metode fizice, biologice sau cu ajutorul substantelor chimice. Acest tip de interventie se realizeaza prin metode specifice, in conformitate cu mediul in care se realizeaza operatiunile de combatere a parazitilor, cu nivelul de infestare si cu tipul de parazit tintit.

CAND SE REALIZEAZA DEZINSECTIA?

Combaterea preventiva a daunatorilor are ca scop prevenirea aparitiei si raspandirii daunatorilor. Se recomanda ca aceasta sa se faca cel putin o data la 3 luni, dar nu mai mult de 6 luni. Combaterea daunatorilor prin eliminare are ca scop distrugerea permanenta a insectelor dintr-o zona contaminata. In cazul unei infestari severe, dezinsectia trebuie efectuata in mod repetat, cu o frecventa de 10-15 zile si trebuie urmata de o dezinsectie profilactica.
265 vizualizari Bucuresti, Sector 2, 14 Noi. '24 (12:09)