Tigaie Clatite cu Strat Interior Ceramic

35 RON
1 / 1 ...

Tigaie Clatite cu Strat Interior Ceramic

35 RON
Descriere
Tigaie clatite, cu strat ceramica este o tigaie pentru clatite care nu trebuie sa lipseasca din bucataria d-voastra. Tigaie clatite este o tigaie speciala pentru prepararea clatitelor de 25 cm. Tigaie clatite are strat interior din ceramica ce nu permite lipirea .Folositi tigaie clatite si veti fi incantat/a de rezultatele obtinute.Aceasta tigaie clatite este tigaie ceramica ceea ce va face sa castigati timp in bucatarie.Caracteristici tigaie clatite : Fabricata din aluminiu calitativ ~ grosime 2 mm.Strat interior ceramic de culoare alba.Maner din material plastic.Incingere rapida.Distributie egala a caldurii.Usor de curatat.Diametru ~ O 25.Inaltime 1.8 cm.Suprafata mare pentru a pregati cu succes cele mai delicioase clatite.Pentru clatite gustoase si rapid facute aveti nevoie de tigaie clatice. Tigaie clatite 27 cm pret de 40 lei.Iata o reteta usoara ?Clatite cu mere\".Ingrediente: Pentru aluatul de clatite:2 oua6 linguri zahar8 linguri fainaputin laptePentru umplutura:2 mere1 lingura rom1 cubulet unt1 praf de sare1 praf de scortisoara Mod de preparare:Ouale se sparg si se separa albusurile de galbenusuri. Galbenusurile se pun intr-un castron mai mare si se amesteca bine cu zaharul si cu laptele pana ce zaharul se dizolva. Se adauga faina si se omogenizeaza folosind un tel.Separat, intr-un bol, se pun albusurile si se bat energic pana devin spuma.Albusurile se incorporeaza in prima compozitie ce contine faina.Se lasa sa se odihneasca in frigider 1 ora.Intre timp, merele se spala, se scurg bine si se curata de coaja. Se taie in cuburi mici care se inabusa in putin unt, intr-o tigaie. Se stropesc cu putin rom si se presara scortisoara. Se da deoparte de pe foc si se lasa sa se racoreasca putin.Compozitia de clatite se scoate din frigider si se prajesc clatitele dupa metoda cunoscuta: se pune putin ulei in tigaie, se incinge bine, se scurge uleiul in surplus intr-o cana, dupa care se ia din compozitie cu polonicul o cantitate suficienta pentru a rezulta o clatita subtire.Clatitele se prajesc pe ambele parti. Fiecare clatita se umple cu merele inabusite. Se servesc caldute.Pofta buna!

Vezi mai multe detalii si cumpara
82 vizualizari Bucuresti 23 Oct. '24 (10:24)