Calea Calarasilor, Hyperion

185.000 €

Calea Calarasilor, Hyperion,

185.000 €
Caracteristici
Suprafata 98 mp An 1999 Decomandat Etaj 7 din 7
Optiuni interior: 2 grupuri sanitare Aer conditionat Apometre Balcon Centrala termica Contor gaze Debara Inst. electrice noi Inst. sanitare noi Termopan Usa metalica
Optiuni exterior: Interfon Lift Structura beton
Descriere
K-Imobiliare Consult va ofera Cu comision 0 si asistenta creditare, un apartament de patru camere, decomandat, intr-un bloc deosebit, dat in folosinta in anul 1999, cu vedere panoramica asupra Cartierului Evreiesc.
Desi se afla la etajul 7 din 7, jumatate din suprafata este acoperita de etajul tehnic, restul terasei fiind in stare foarte buna si fara semne de afectare. Apartamentul este dotat cu cetrala termica propie cu instalatie noua, cu distribuitor, trasa prin sapa, instalatii noi, aer conditionat in fiecare camera si parchet clasic in stare excelenta. Renovat in anii 2000 si zugravit recent, se poate utiliza si asa sau poate fi redecorat si modernizat. Toate modificarile sunt prinse in cadastru, a fost achizitionat cu credit si se poate achizitiona cu credit. In proximitate exista locuri de parcare cu contract la Primarie sau pentru cei mai exigenti la cca 7-8 minute de mers pe jos Parcaj Decebal. Pret usor negociabil!
196 vizualizari Bucuresti, Sector 3, 09 Sep. '24 (06:55)
Statii metrou
Piața Muncii M1 20 min
Piața Iancului 24 min
Piața Unirii 2 27 min
Statii STB
Universitatea Hyperion 3 min
Hala Traian 4 min
133 Matei Basarab 7 min
Țepeș Vodă 8 min
Biserica Delea Veche 8 min
Evolutia preturilor imobiliare in Mosilor-Dacia
se incarca..