Zexe Restaurant romanesc - Bucuresti
Garnituri
- CARTOFI PRAJIT12 LEI
In untura de rata, dupa retata originala.
200gr - CARTOFI COPT14 LEI
In jar cu sos de smantana si usturoi.
350gr - CARTOFI PIUR12 LEI
Prajit sau cu lapte, la alegere.
300gr - PIURE VERDE16 LEI
Alb cartof, verde patrunjel, ceva usturoi, ulei de masline; o sa va placa sigur.
300gr - CARTOFI EVANTAI CU SOS DE CEAPA VERD16 LEI
O interpretare a cartofului intr-o forma gastronomica.
300gr - CARTOFI GRATINATI LA CUPTOR CU PASTA DE BRANZA ALBASTRA 20 LEI
Un amestec de savori
300gr - VARZA CALITA IN UNTURA DE RATA 14 LEI
Zacuta 4 ore la foc mic, impreuna cu boabe de piper, dafin si ceva afumatura… un deliciu!
250gr - PIURE VERDE 16 LEI
Alb cartof, verde patrunjel, ceva usturoi, ulei de masline; o sa va placa sigur
300gr - CARTOFI CU ROZMARIN 12 LEI
La cuptor cu ulei si planta, pana se rumenesc.
200gr - CIUPERCI LA GRATAR 10 LEI
Perpelite iute sa nu se scorojeasca.
100gr - LEGUME LA GRATAR 10 LEI
Intoarse o data, stropite cu putin ulei si prafuite cu sare.
100gr - MAMALIGUTA PRIPITA 6 LEI
dar vartoasa, din malai adus lunar de la moara din Magurele.
300gr - MUJDEI DE USTUROI 4 LEI
Clasic romanesc, strivit in piulita, cu sare, ceva ulei si botezat cu apa chioara.
200gr - SOS DE USTUROI 6 LEI
Cu supa de pui si niste ardei iute tocat.
200gr - CARTOFI ROMANESTI REINTERPRETATI (ALTFEL)18 LEI
Gustul minunat din epoca de aur adus in contemporaneitate
200gr - CARTOFI CU SOS DE INGHETATA DE TRUFE SI TELEMEA VECHE DE OAIE 18 LEI
Cand trufa se intalneste cu oaia si se bat cu un cartof
200gr