Tehnogaz - Revizie instalatii, remedieri pierderi de gaze, Bucuresti

Remediere pierderi gaz

...
Remediere pierderi gaz

prevenirea pe cat posibil a acestor pierderi se realizeaza verificarile periodice obligatorii v

Pierderile de gaz metan din instalatiile de utilizare sunt extrem de periculoase putand sa provoace explozii, incendii si chiar moartea deaceea trebuie luat foarte in serios aceste probleme care pot aparea oricand.

Pentru prevenirea pe cat posibil a acestor pierderi se realizeaza verificarile periodice obligatorii verificari/revizii la 2/10 ani in cadrul carora se verifica din timp eventualele pierderi de gaz aflate intr-un stadiu incipient si pentru remedierea lor.

Suntem constienti ca nu se pot prevenii chiar toate aceste evenimente si deaceea venim in intampinarea problemelor dumneavoastra atunci cand ele apar.

Atunci cand simtiti miros de gaz, cand detectorul a oprit gazele prin declansarea electrovalvei automate sau daca aveti banuieli ca ar putea exista scurgeri de gaz ne puteti contacta si in functie de problema reclamata vom lua impreuna cea mai buna decizie in rezolvarea ei.

Suntem autorizati ANRE si putem intervenii pe instalatiile de utilizare pentru punerea acestora in siguranta.

Ca in toate, cea mai buna e preventia, asadar cel mai bine este sa ne contactati chiar daca nu sunteti sigur ca exista o scurgere de gaz decat sa apara vreo problema mai grava.

Doar firmele autorizate pot efectua reparatii la instalatiile de gaze. Noi fiind una dintre aceste firme care putem sa facem acest lucru fiind autorizati ANRE.