Atelierul de Design - design de interior si mobilier la comanda Bucuresti, Ilfov

mobila pentru living

Living-ul, ce reprezinta aceasta camera pentru noi si ce nevoie trebuie sa satisfaca? Sa o luam asa, in functie de necesitatile fiecaruia, living-ul poate avea mai multe functii si anume: camera de zi, adica zona in care dupa o zi de munca ne relaxam, ne uitam la televizor si ne adunam cu familia, sau zona in care ii poftim pe musafiri, de asemenea living-ul mai poate fi impartit astfel incat daca ne permite spatiul sa adaugam si o zona de luat masa, sau mai poate fi impartit in 2, astfel incat sa includem si o zona pentru un copil, sau o zona de studiu.
Dupa ce stabilim ce functii trebuie sa indeplineasca living-ul, incepem sa conturam mobilierul pentru living. Daca mobilierul de living trebuie sa fie multifunctional, solutia cea mai la indemana este mobilierul la comanda, deoarece in felul acesta putem personaliza proiectul in functie de ce nevoi avem. Mobilierul de living la comanda, trebuie sa satisfaca nevoile dumneavoastra si sa fie cat mai ergonomic si ingenios, astfel incat intrr-un spatiu relativ restrans sa putem avea tot mobilierul dorit.

Mobilierul de living, de obicei, include o comoda TV, cateva polite pentru decoratiuni, dar mai poate contine si o biblioteca de carti, sau o zona de depozitare a hainelor, o zona de studiu, sau chiar si o zona de dormit.

Cu ajutorul specialistilor nostrii, veti primi consiliere astfel incat sa valorificati fiecare colt si sa realizati mobilierul la comanda dorit fara sa sufocati spatiul. Pe langa mobilierul la comanda, specialistii nostri va pot ajuta sa alegeti finisajele pentru pardoseala, pereti, ferestre, corpurile de iluminat si canapeaua.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0748941213; 0745055037; 0723580513
Str. Preot Sebe Costin, nr. 44C, Chiajna, judetul Ilfov
Distribuie