Scoala Bukan de Krav Maga - Cursuri de autoaparare, Bucuresti

Scoala Bukan

Scoala Bukan este singura scoala din lume unde Krav Maga este predata ca arta martiala asa cum a fost lasata de creatorul ei, Imi Lichtenfeld. Krav Maga inseamna “lupta de contact” si este arta martiala israeliana de auto-aparare.

Termenul de Krav Maga a fost introdus de Imi Lichtenfeld (fondatorul) in anul 1971, cand a vrut sa dea un nume capodoperei lui, care pana atunci se numea Hagana Atsmit (auto-aparare). Ca orice arta martiala traditionala, tehnicile sunt structurate pe centuri si ne antrenam in kimono alb pe tatami.
Fiind un mare admirator al lui Jigoro Kano (fondatorul Judo), Imi a introdus acelasi sistem de centuri. Ordinea lor este: galbena, portocalie, verde, albastra, maro si neagra.

Visul lui Imi a fost ca oricine sa poata invata Krav Maga si sa poata merge in pace pe strada, dar, atunci cand ii este pusa viata in pericol, sa se poata apara cu succes. Vazand in ce directie se indreapta Krav Maga si ca sa pastreze tehnicile asa cum le-a creat, Imi impreuna cu Yaron au fondat, in 1977, scoala Bukan de Krav Maga. Astazi ea este singura scoala din lume care preda calea lui Imi.

Iar tu, practicant sau pasionat de Krav Maga, ai datoria de a te informa pentru a cunoaste adevarul.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0755361134
Str. Batistei, Nr. 29, sector 2
Distribuie