Climserv - Service si montaj echipamente de aer conditionat Bucuresti

Tarife

Servicii de calitate fara nici un compromis, 100 % cei mai seriosi din domeniu: Locuri limitate luna iulie – august! Grabiti-va sa va programati! 

 1.Curatare – Igienizare Unitate Interioara + Exterioara + Verificare

Eu folosesc solutii si materiale de la producatori de top care sunt de calitate si originale! Spal unitatea interna pe pozitie, folosesc un sac unde se scurge toata mizeria care rezulta din procesul de curatare, spal turbina fara demontare, la exterior verific nivelul de freon si curat unitatea exterioara acolo unde este necesar! Daca nu ati inteles procedura exista video explicit pe site, il puteti viziona! 350 lei

Apeleaza la Echipa din Sectorul in care Locuiesti! Solicita serviciul Revizie completa aer conditionat la 450 lei si esti acoperit cel putin 2 ani pentru problemele cu mirosul urat si racirea eficienta a aparatului tau!

2 Revizie Aer Conditionat…..Ce contine acest serviciu?

1-Curatare – Igienizare Unitate Interioara + Exterioara + Verificare

2-Completare – suplimentare Freon 9 – 12.000 Btu. (Maxim 350 Grame)

3-Garantez temperatura aerului la iesire din unitate sa fie intre 5-10 grade C!

4-Garantez eliminare miros urat si un aer curat si proaspat 100% cea ce cautati!de la 450 lei3

Deplasarea mea la adresa dvs si constatarea unei defectiuni ireparabile (altele decat cele pe care le ofer mai sus) gen compresor blocat mecanic, instalatie frigorifica fisurata si ireparabila, piese care nu se gasesc pe stoc gen placa electronica de AC inverter, unitate exterioara amplasata inaccesibil de la geam din casa, se taxeaza cu 100 lei!100 lei

Tarife Preturi Service – Revizie Aer Conditionat Bucuresti sector 1, 2, 3, 4, 5, 6

Aerul conditionat nu numai ca raceste un spatiu de locuit, dar circula si filtreaza aerul. Acest lucru ajuta la eliminarea poluantilor daunatori, cum ar fi mucegaiul si polenul. Persoanele care sufera de alergii si astm bronsic respira mai usor prin reducerea iritantelor din aer într-o casa.

Costul reparatiei AC în functie de tipul de unitate Preturile reparatiei AC în functie de tipul de reparatie Costul mediu de reparatie AC în functie de tipul de înlocuire Alte înlocuiri obisnuite de AC Costul reparatiei AC Costul pe ora

Costul reparatiei AC la domiciliu în functie de marca Cum sa va dati seama daca AC este strict Costul reparatiei AC de urgenta Reparatie AC vs Înlocuire Cost întretinere AC Cât costa reparatia aerului conditionat?

Reparatorii de aparate de aer conditionat va vor taxa în functie de câtiva factori, inclusiv locul în care locuiti, timpul necesar pentru munca dvs. si ce piese de schimb sunt necesare.

Tarifele de reparare a aparatelor de aer conditionat pot varia la nivel local si ar trebui luate doar ca ghid. Cea mai buna modalitate de a afla costul muncii tale este sa obtii oferte de la tehnicieni.

Probleme comune si reparatii ale aparatului de aer conditionat

Costul reparatiei aerului conditionat depinde si de natura problemei. Daca descoperiti ca aparatul dvs. de aer conditionat are unul dintre urmatoarele simptome, probabil ca va trebui sa apelati la un serviciu de reparatii de aer conditionat.

  • Unitate de aer conditionat cu scurgeri sau picurare
  • Aerul conditionat nu sufla la putere maxima
  • Unitatea se opreste aleatoriu
  • Mai zgomotos sau mai tare decât de obicei
  • Debit de aer redus
  • Unitatea nu raceste si nu se încalzeste aerul
  • Puterea scurteaza
  • Ventilatorul functioneaza, dar nu are aer rece…

 Ar trebui sa-mi repar sau sa înlocuiesc aerul conditionat?

Reparatia aerului conditionat costa mai putin decât înlocuirea în majoritatea cazurilor. Cu toate acestea, daca aparatul dumneavoastra de aer conditionat se apropie de sfârsitul duratei de viata (de obicei 10-15 ani), înlocuirea acestuia cu un sistem nou poate fi mai rentabila.

Galerie foto
  • ...