CrediteRapideOnline.ro

Conditiile de acordare a unui credit rapid online

Fiind in general puse la dispozitia clientilor de catre IFN-uri, creditele online rapide nu au conditii de acordare care sa prezinte o problema pentru majoritatea persoanelor, pentru ca sumele puse la dispozitie nu sunt mari, iar rambursarea se poate face cu usurinta.

Conditiile de accesare a unui rapid credit pe care le vei intalni la cea mai mare parte dintre creditori sunt:

  • Varsta solicitantului – pentru majoritatea creditelor rapide, este necesar sa ai implinita varsta de 20-21 de ani, desi exista unele IFN-uri care acorda aceste credite rapide si persoanelor care au implinit varsta de 18 ani. Intervalul de varsta maxima este situat intre 60 si 70 de ani.
  • Venitul lunar – acesta trebuie sa fie de minim 500-700 de lei, in functie de fiecare creditor, si poate proveni din pensie, pensie de handicap, salariu, ajutor social, ajutor de somaj sau altele. Nu este necesar sa prezinti un venit foarte mare, dar acesta trebuie sa fie unul fix, pentru a dovedi capacitatea de a rambursa imprumutul.
  • Cetatenie si domiciliu – majoritatea creditorilor cer ca aplicantii lor sa fie cetateni romani domiciliati in Romania si sa poate prezenta o carte de identitate valabila.
  • Cont bancar personal – la fel ca si in cazul altor imprumuturi, este necesar sa ai un card personal sau un cont bancar personal, in care sa poata fi virata suma de bani ceruta.
  • Clientii noi – acestia au, de obicei, mai multe beneficii la accesarea primului credit online rapid pe card, cel mai important dintre ele fiind dobanda 0% in primele 30 de zile pentru majoritatea IFN-urilor.
Galerie foto
  • ...