Favorit Dental Clinic - cabinet stomatologic -Bucuresti

Servicii Profilaxie dentara

Profilaxia reprezintă prevenirea îmbolnăvirii dentare şi prevenirea complicaţiilor în cazul afecţiunilor deja existente. Descoperirea timpurie a afecţiunii este soluţia pentru evitarea tratamentelor complicate şi costisitoare.

Principalele afecţiuni dentare, caria dentară şi boala parodontală, nu sunt bogate în simptome în stadiile incipiente. Pacientul nu poate detecta singur dacă apare afecţiunea dentară sau care este stadiul afecţiunii sale. De aceea sunt foarte importante vizitele regulate la medicul dentist, pentru a surprinde şi a trata la timp afecţiunile dentare şi pentru a preveni apariţia altora.

Favorit Dental Clinic oferă următoarele servicii de profilaxie dentară:

  • Reguli privind igiena orală
  • Detectarea plăcii bacteriene
  • Detartraj şi periaj profesionist

Orice pas pe care îl faceți acum pentru a preveni înrăutățirea unei afecțiuni dentare vă poate scuti de costuri mai mari, timp pierdut și chiar durere pe viitor. Cele mai multe probleme dentare se pot rezolva în stadiul incipient în cadrul unei singure vizite la cabinet și la costuri reduse.

Faceți chiar astăzi primul pas și programați-vă la un consult inițial. Nu uitați să verificați și pagina noastră de oferte. Vă așteptăm!

Galerie foto
  • ...