GCERTI ROMANIA GREEN - Certificare ISO

Certificare ISO 14064

ISO 14064-1: Cuantificarea si raportarea emisiilor si a cantitatilor îndepartate de gaze cu efect de sera.

ISO 14064-1 prezinta specificatiile si ghidurile pentru cuantificarea, monitorizarea si raportarea emisiilor si eliminarilor de gaze cu efect de sera (GES) la nivelul organizatiei. Acest standard ajuta organizatiile sa creeze inventare detaliate ale emisiilor de GES, sa identifice oportunitati de reducere si sa asigure transparenta si verificabilitatea raportarilor de mediu. Implementarea lui contribuie la îmbunatatirea gestionarii impactului asupra schimbarilor climatice. 

ISO 14064-2: Cuantificarea, monitorizarea si raportarea reducerilor de emisii sau a îmbunatatirii gradului de îndepartare gazelor cu efect de sera la nivel de proiect.

ISO 14064-2 ofera specificatii si ghiduri pentru cuantificarea, monitorizarea si raportarea performantei proiectelor de reducere a emisiilor de gaze cu efect de sera (GES) sau de îmbunatatire a eliminarii acestora. Standardul ajuta la evaluarea proiectelor de mediu pentru a asigura credibilitatea si transparenta în raportarea reducerilor de GES. Implementarea sa sprijina dezvoltarea de proiecte durabile si conforme cu obiectivele climatice globale.

ISO 14064-3: Verificarea si validarea declaratiilor referitoare la gaze cu efect de sera.

ISO 14064-3 furnizeaza cerinte si ghiduri pentru validarea si verificarea declaratiilor legate de emisiile de gaze cu efect de sera (GES). Standardul defineste principiile si procesele pentru evaluarea independenta a inventarelor de GES si a proiectelor de reducere a emisiilor, asigurând acuratetea si credibilitatea acestora. Implementarea lui contribuie la transparenta si fiabilitatea raportarilor de mediu, facilitând încrederea partilor interesate.

Galerie foto
  • ...
  • ...
Categorii
Date de contact
0744227360
Str. Coroanei, nr. 5A, Cisnadie, judetul Sibiu
Distribuie