Grand Clima - Montaj, service, comercializare aer conditionat

Despre noi

Suntem o societate ce ocupa o pozitie fruntasa in instalarea,comercializarea si intretinerea aparatelor de aer conditionat. Oferim preturi imbatabile, combinate cu servicii de cea mai buna calitate, tuturor clientilor nostri. Suntem, de asemenea, singura societate, care ofera o garantie pentru fiecare dintre instalatiile noastre.

Viziunea noastra

Viziunea Grand Clima este de a deveni in urmatorii ani,lider pe piata.Ne dorim sa ajungem in topul preferintelor,prin inovarea serviciilor de climatizare oferite si prin castigarea increderii clientilor si a viitorilor parteneri.*Alegem cu atentie cele mai bune materiale si produse folosite pentru montarea si intretinerea aerelor conditionate.Garantie 24 luni pentru orice montaj de aer conditionat

Misiunea noastra

Misiunea noastra este de a asigura proiectarea,instalarea si service-ul de calitate, pentru echipamentele de incalzire,ventilatie si aer conditionat,atat pe pietele rezidentiale,cat si pe cele comerciale usoare.Avem oricand o echipa disponibila pentru service-montaj aer conditionat in Bucuresti si Ilfov.

Valorile noastre

Consultanta, in ceea ce priveste alegerea aparatului de aer conditionat in functie de spatiul ce urmeaza a fi utilat si de nevoile si posibilitatile dumneavoastra.
*Orientarea catre client: Noi tratam clientii, asa cum ne-ar placea sa fim,la randul nostru, tratati. Apreciem feedback-ul,chiar si pe cel negativ, care ne va ajuta sa imbunatatim calitatea serviciilor oferite.Ne asumam intotdeauna responsabilitatea pentru munca noastra.

Galerie foto
  • ...