Hoval - Solutii pentru incalzire, ventilatie si recuperarea caldurii, Tunari / Ilfov

UltraSol(R) 2 panou solar termic

Panou solar termic cu randament ridicat, în format constructiv plan utilizând energia solara pentru încalzirea apei. Design vertical sau orizontal, dimensiune aproximativ 2,5 m². Gama de aplicatii: instalare de tip încastrat în acoperis, pe acoperis înclinat si plat sau pe fatada - pentru cladiri noi si renovari.De ce sa alegeti energia solara?

Sistemul de energie solara foloseste energia solara sustenabila în mod gratuit pentru a încalzi apa si uneori chiar cladirea în sine - un motiv excelent pentru a alege un sistem economic si ecologic. Panoul solar termic Hoval UltraSol® 2 este o solutie flexibila.Cu schimbatorul de caldura, de tip meandra, fiecare panou solat termic UltraSol® 2 are patru conexiuni. Cele doua versiuni - verticale sau orizontale - va permit sa proiectati instalarea panourilor solare termice pentru a se potrivi cerintelor dvs. Integrate sau montate pe un acoperis înclinat sau pe un acoperis plat: integrarea hidraulica a panourilor poate fi adaptata în orice situatie. Pachetele de sistem ofera confort ridicat atunci când vine vorba de proiectare si instalare si pot fi comandate în cel mai scurt timp.

Conceptul unic asigura durabilitate.Sistemul puternic asigura randamente solare maxime.Optiuni combinate modulare în sistemul de încalzire.Patru conexiuni permit instalarea flexibila.Concept si productie de cea mai înalta calitateMaterialele si manopera de înalta calitate garanteaza o durata lunga de viata si o calitate constanta. Folosind metoda clinch, profilele din aluminiu stabile dimensional sunt unite prin conexiune ferma pentru a crea cadrul. Aceast lucru înseamna ca nu este necesar niciun material suplimentar, nicio sudura si nicio lipire si are ca rezultat o mai buna rezistenta la coroziune - care este asigurata si prin intermediul metodei WLT®, care conecteaza absorberul acoperit cu aluminiu cu schimbatorul de caldura de cupru. Panourile solare termice sunt conectate între ele utilizând conexiuni cu suruburi cu inel de etansare de înalta calitate.În metoda brevetata WLT®o placa speciala de conducere a caldurii conecteaza absorberul la schimbatorul de caldura folosind suprafata sa completa - nu doar în puncte izolate. Fluxul prin schimbatorul de caldura este optimizat, iar caldura solara este transmisa mai eficient si mai uniform. În acest fel, UltraSol® 2 obtine randamente solare maxime pe parcursul anului. Mai mult, UltraSol® 2 cu cadrul sau subtire - cu înaltimea scazuta de numai 65 mm, se integreaza perfect pe/în acoperis. Datorita metodei WLT®, absorberul este aproape la fel de neted ca o oglinda si completeaza perfect designul atractiv al panoului solar termic.Sistem unic de controlUltraSol® 2 de la Hoval este complementul ecologic ideal pentru un sistem de încalzire. Va permite sa utilizati energie solara gratuita pentru a realiza economii privind costurile de încalzire si resursele. Daca sistemul de încalzire este de asemenea de la Hoval, este garantata eficienta si functionarea uniforma a sistemului. Controlerul de sistem TopTronic® E asigura faptul ca toate componentele functioneaza eficient împreuna, în timp ce solutia de sistem integrat asigura faptul ca energia este utilizata în cel mai eficient mod posibil.

 

 

Galerie foto
  • ...