ICEP HOTEL SCHOOL - Scoala Internationala de Management al Ospitalitatii
Curs Cofetar-Patiser Premium
Bucuresti
MAI 2021
Cel mai complex curs de Cofetarie-Patiserie din Romania!
Date deschidere:
MAI 2021 - locuri disponibile
Durata curs: 6 luni intensiv (20 sapt)
Continut: Teorie + Ateliere practice laborator scoala + stagiu de practica cofetarii de top.
15 Module
Include:
Modul Basic Allergenic & Gluten Free Pastry by Richard Hawke
Modul Basic Choux Pastry by Joakim Prat
Nivel acces: incepator - experienta nu este necesara
Diploma obtinuta: Certificat Calificare Nivel 3 recunoscut in UE.
Galerie foto
Categorii
Curs Front Office Manager (1)
Curs practic (1)
Curs Receptioner de Hotel (1)
Cursuri Cofetarie, Patiserie, Ciocolaterie & Gelaterie Moderna (1)
Date de contact
0773797075
Str. Gramont, Nr. 38, Sector 4
Distribuie