Interventii-Termopane.ro - Reparatii in Bucuresti si judetul Ilfov

Interventii-Termopane.ro - detalii firma

Cine suntem?

Suntem o echipa profesionista cu o experienta de peste 10 ani in reparatii si montare de tamplarie cu geam termopan, fiind implicati in proiecte de amploare executate in interesul institutiilor de stat, asociatiilor de proprietari cat si particularilor. Experienta vasta in motaj si reparatii termopane se datoreaza colaborarii indelungate cu FAR-EST, unul dintre liderii nationali din domeniul tamplariei PVC.

Firma noastra a aparut in urma cererii tot mai mare pentru lucrari de calitate a pietei de tamplarie din PVC, lemn si aluminiu din Romania.

Noi suntem alaturi de dumneavoastra, mereu în pas cu noile tehnologii in materie de ferestre/usi, tocmai pentru a va ajuta sa preveniti situatiile neplacute.

 De ce noi ?

Atitudinea noastra este orientata catre clienti, asa ca scopul nostru este sa intelegem si sa satisfacem nevoile acestora, atat prin asigurarea calitatii serviciilor noastre, cat si prin respectarea termenelor de executie pentru lucrarile de motaj si reparatii termopane. 

In prezent reusind sa oferim acelasi grad de profesionalism in executarea lucrarilor ca firmele cu cea mai mare longevitate in domeniu, dar la un pret mult mai competitiv.

Indiferent de situatia pe care o intampinati, gasim intotdeauna solutii pentru ferestrele sau usile dumneavoastra de termopan atunci cand se intampla un fenomen neprevazut!

Galerie foto
  • ...