Meta Meta - Antreprenoriat general pentru constructii, Bucuresti

Meta Meta - detalii firma

Am inceput prin a ridica constructii industriale multifunctionale, trecand ulterior si la cele civile. Pe lânga faptul ca montam structuri metalice sau din prefabricate din beton, oferim clientilor nostri si servicii de amenajari interioare pentru diverse categorii de proiecte. Ne-am specializat de asemenea si în executarea lucrarilor de hidroizolatii si impermeabilizari. Experienta noastra se întinde de la hale industriale, centre comerciale, pâna la amenajarea spatiilor de birouri.

Tot ce am realizat pâna acum demonstreaza ca putem si am putut face fata unor lucrari de Antreprenoriat General pentru constructii civile si industriale de orice tip.

În decursul celor peste 10 ani de activitate, compania Meta Meta s-a specializat în executarea diferitelor lucrari de constructii si ofera clientilor sai un pachet complet de servicii si know-how-ul necear pentru realizarea urmatoarelor tipuri de proiecte: cladiri industriale, cladiri rezidentiale, cladiri de birouri, spatii de retail, centre logistice si spatii de depozitare,etc.

 Detinem:capacitatea logistica si financiara pentru executia lucrarilor de constructii în sistem de antreprenoriat general; o echipa tânara de specialisti ce asigura managementul executiv al firmei, capabila sa rezolve diverse situatii de criza, cu promptitudine si mobilitate în executie; muncitori calificati pentru executia lucrarilor, specializati si atestati de firmele furnizoare de utilaje, echipamente, materiaIe si tehnologii noi; echipamente si utilaje proprii pentru executarea constructiilor civile si industiale.

 

Galerie foto
  • ...