Osteria Gioia, Restaurant - Bucuresti
Despre noi
Dupa cum multi dintre dumneavoastra ati experientat deja, ne apropiem de incheierea celui de al doilea an de cand va servim cu maxima apreciere. Anul trecut a fost unul extraordinar, in care am fost premiati pentru oferirea celor mai bune preparate italienesti din oras. Stim cu totii ca pentru a mentine un restaurant de top este necesara o permanenta si constanta evolutie, in sensul calitatii produselor oferite si a atentiei acordate celor care ne viziteaza. Am fost mereu constienti de acest lucru si din acest motiv avem placerea sa va anuntam ca familia Osteria Gioia se imbogateste cu doi "magicieni" ai gastronomiei italienesti. Antonio Passarelli si sotia sa Daniela s-au alaturat echipei noastre, adaugand unicitatea mediteraneana creativitatii culinare din bucataria noastra. Antonio va coordona bucataria iar noile preparate se vor baza de acum pe vasta sa experienta acumulata de-a lungul a peste treizeci de ani de activitate in domeniul restaurantelor si care de altfel i-a adus participarea frecventa la emisiunile televizate de arta culinara. Antonio a finalizat deja un nou meniu provocator, care va reprezenta debutul sau in gastronomia de inalt rafinament din Bucuresti. Va invitam sa ne treceti pragul pentru a experimenta ceea ce noi declaram cu mandrie ca fiind un nou nivel, mai savuros, atat al preparatelor creative cat si al celor traditionale italienesti, toate pregatite in clasicul stil al Osteriei Gioia, dovedit deja a fi cel mai bun din oras.