Morado Consulting consultanta fonduri europene Bucuresti

Servicii consultanta

...
Evaluarea eligibilitatii proiectului (gratuit)

Pe baza informatiilor oferite va simulam punctajul obtinut de proiectul dumneavoastra si va precizam ce trebuie sa faceti pentru a avea sanse mai mare de a obtine finantarea.

...
Realizarea planului de afaceri

Pe baza informatiilor primite despre ideea de afacere realizam planul de afaceri si documentele necesare depunerii planului de afaceri. Realizam toate proiectiile financiare pentru proiectul dumneavoastra.

Realizam Gratuit modificarea proiectului daca se modifica normele de accesare ale finantarii: Avand in vedere ca legislatia se modifica uneori in ultimul moment realizam gratuit pentru proiectul dumneavoastra toate modificarile pentru a indeplinii noile conditii de accesare.

...
Depunerea planului de afaceri

Depunem planul de afaceri in aplicatia online pusa la dispozitie de finantator pentru dumneavoastră.

...
Consultanta pentru implementarea proiectului

Redactarea raspunsurilor pentru cererile de clarificare: Pe parcursul evaluarii planului de afaceri sau verificarii dosarului de decont finantatorul poate sa solicite clarificari pentru anumite aspecte. Daca nu se raspunde in 5 zile la aceste cereri de clarificari pierdeti finantarea.

Consultanta pentru semnarea acordului de finantare: Va oferim consultanta pentru obtinerea tuturor documentelor necesare pentru semnarea acordului de finantare.

Va oferim consultanta pentru alegerea bancii partenere si obtinerea creditului punte, realizarea achizitiilor, realizarea decontului, depunerea decontului la finantator, cereri de clarificare.

Categorii
Date de contact
0772075694
Sos. Nicolae Titulescu, nr. 1, sector 1, Bucuresti
Distribuie