Amideea Music Center - Reparatii Chitare Bucuresti

Produse

...
Chitara bass electro-acustica

Chitara bass electro-acustica, dotata cu un corp deep jumbo (adâncime de 110-135mm) care ofera un sunet acustic natural, cu mult volum si o scara standard de 864 mm (34”). Modelul AB850F este dotat cu un fata molid, spate si parti din mahon si electronica Fishman.

Are husa inclusa in pret.

...
Amplificator VOX AC4TV Mini

Combo full cu o lampa, pentru studiu (4 – 5W), cu imbunatatiri.Fata de varianta originala a fost echipat cu un difuzor Orange de 8 inch 20W, iar schema electronica a fost modificata prin adaugarea unui Master Volume si mutarea atenuatorului de putere pe placa din spate. Au fost folosite componente de calitate, rezultatul final obtinut fiind un amp cu sunet de lampa, cald (de la clean la distors), mult peste varianta stoc. Atenuatorul permite obtinerea sunetului specific la puteri mici (ca pentru un apartament de bloc). Se poate folosi un cabinet extern daca se doreste.Specificatii:– preamp 1 x 12AX7– etaj final 1 x EL84– difuzor 20W / 8 inch / 8 ohmi– atenuator de putere 1/4, 1, 4W– iesire difuzor extern.

...
Curea chitara piele naturala

Curea din piele naturala, captusita cu mesina si perna in zona umarului pentru confort. Lucrata handmade, ingrijit, cu o cusatura laterala în jurul curelei care ii da rezistenta.

Latime: 6 cm

Reglabila in lungime pâna la 150 cm

...
Ukulele Martin Smith

Ukulele a devenit rapid unul dintre cele mai populare instrumente muzicale la nivel mondial.

Fabricat din lemn si cu capete de angrenare crom, 312 este un ukulel sopran de dimensiuni complete

Perfect pentru introducerea în orice educatie muzicala, corpul sau mic si metoda de cantat simpla transforma cantatul intr-un hobby minunat. Este o alegere decenta pentru un copil.

Setul de lansare 312 Ukuele cuprinde curea, corzi de rezerva si geanta.

...
Pedala Efect Panther Chorus

Pedala fabricata in Japonia (anii ‘80) cu memorii analogice BBD.

A avut initial o memorie BBD 256 stage, destul de mica pentru un efect chorus, si a fost inlocuita cu 1024 stage (folosita de Boss, Ibanez, DOD etc.), marind astfel frecventa de lucru si reducand zgomotul.

Pedala a beneficiat recent de o revizie completa