Bravory Academy - Centru de formare profesionala Bucuresti

Cursuri Beauty

...
Curs Coafor (Hairstylist)

Iti doresti o cariera in cel mai frumos si dinamic domeniu de pe piata? Vrei un loc de munca care sa iti ofere flexibilitate, independenta, dar si satisfactii financiare? Cursul nostru de Coafor (Hairstylist), autorizat si certificat, te va invata tot ce trebuie sa stii pentru a putea incepe sa profesezi, cat mai repede, aceasta meserie.
 

...
Curs Frizerie / Barbering

Vrei sa devii un frizer profesionist si sa incepi o cariera intr-un domeniu care iti va aduce o multime de satisfactii? Cursul nostru de frizerie, autorizat si certificat, te va invata tot ce trebuie sa stii pentru a incepe sa profesezi, cat mai repede, aceasta meserie.
 

...
Curs Make-up

Esti pasionat de machiaj sau doresti doar sa incepi o cariera intr-un domeniu care iti va aduce foarte multe satisfactii? Cursul nostru de Make-up artist, acreditat si certificat, te va invata tot ce trebuie sa stii pentru a incepe sa profesezi, imediat, aceasta meserie.
 

...
Curs Automachiaj

Cum ar fi sa devii propriul tau make-up artist profesionist? Urmeaza cursul de automachiaj si asigura-te ca obtii cele mai bune rezultate pe propria fata, ca iti pui in evidenta cele mai frumoase trasaturi si ca stii cu adevarat sa folosesti trusa de machiaj! Printr-o experienta inedita, sub indrumarea unor specialisti, vei dobandi cunostintele de baza pentru orice tip de machiaj.
 

...
Curs Manichiura / Pedichiura

Esti gata sa iti transformi pasiunea intr-o cariera de succes? Cursul nostru de Manichiura / Pedichiura este pasul perfect pentru a incepe aceasta calatorie. Acesta este conceput pentru a te ajuta sa devii un expert in manichiura. Inscrie-te si descopera cat de usor poti sa-ti urmezi pasiunea!
 

...
Curs Cosmetica

Cursul de Cosmetica este unul de calificare, la finalul caruia se va obtine un certificat de calificare acreditat de Autoritatea Nationala pentru Calificari. Pe durata intregului curs, toate produsele si instrumentele de lucru vor fi puse la dispozitie Gratuit cursantilor nostri.
 

...
Curs Unghii cu Gel

Cursul de Unghii False – Stilist Protezist Unghii cu Gel este unul de specializare. La finalizarea cursului veti sustine un examen, in urma caruia veti obtine un certificat de absolvire autorizat de Comisia de Autorizare a Municipiului Bucuresti, certificat cu care va veti putea angaja sau deschide propria dumneavoastra afacere.