Charlie's Clinic Vet - Clinica Veterinara Bucuresti

Nutritie animale

...
Nutritie

Clinica nostra este încântata sa ofere o varietate de servicii de nutritie pentru animalul dvs. de companie. Obezitatea este prima problema nutritionala cu care se confrunta animalele de companie astazi si poate duce la probleme grave de sanatate, daca nu este abordata. Daca animalul dvs. de companie este supraponderal sau obez, contactati-ne astazi pentru o evaluare completa.

Animalele de companie cu anumite afectiuni medicale precum ficat, rinichi, vezica, boli de inima sau obezitate necesita adesea terapie nutritionala specifica pentru a minimiza simptomele bolii lor. Daca animalul dvs. de companie are oricare dintre aceste conditii, contactati medicul veterinar pentru a discuta despre posibilele recomandari sau modificari ale dietei.

Alte animale de companie care pot beneficia de servicii nutritionale includ pisoii mici sau catelusi, animale de companie geriatrice sau animale de companie care consuma o dieta gatita acasa. Contactati medicii veterinari pentru o evaluare detaliata a nevoilor nutritionale ale animalului dvs. de companie. Suntem încântati sa discutam diferite tipuri de nutritie si suplimente care pot beneficia de animalul dvs. de companie si le permit sa atinga sau sa îsi mentina nivelul optim de sanatate.