Coverall Trade Partner - Pardoseli, covoare profesionale, Bucuresti

Sistem curatare roti vehicule

...
Sistem curatare roti vehicule

Sisteme profesionale pentru curatarea rotilor vehiculelor la intrarile în depozite

Sistemul standard este destinat curatarii rotilor vehiculelor cu mase medii si mari, putându-se monta atât la exterior cât si la interior, în dreptul usilor din zonele logistice. Periile sunt confectionate din materiale durabile.

 

Prin utilizarea sistemelor de curatare de la intrari, se reduc costurile cu întretinerea curateniei în cladire cu aproximativ 40 %, reducându-se totodata riscul alunecarii si accidentarii, crescând gradul de curatenie din procesul de productie si implicit calitatea produselor, a mediului de lucru si a sigurantei lucratorilor. Periile pot fi schimbate la nevoie, ceea ce reduce costurile de mentenanta. Sistemele se pot instala într-o structura existenta, nu necesita costuri de pregatire a suprafetei. Ajuta la protejarea împotriva deteriorarii suprafetelor de la intrari si holuri. Reprezinta o piesa importanta în cadrul depozitelor si halelor de productie moderne. Sunt solutii eficiente de curatare a cailor de acces pietonal si rutier de la cladirile industriale.

 

 

Sistemul standard este conceput pentru zonele cu trafic greu si intens, la exterior sau la interior, pentru intrarile de la depozite logistice, sau hale de productie. Periile sunt realizate din materiale durabile, care garanteaza o lunga durata de viata.

 

 

 

 

În 2 variante de montare a periilor, de ex.:

  • Perii în toate ochiurile gratarului (315 buc. perii/ gratar):
  • 2. Perii montate tip tabla de sah:

     

    Desigur ca exista si optiunea sa se livreze si monteze un numar de perii ales de beneficiar, dupa o alta distributie.

     

     

    Lungimea preferabila pentru sistem, pentru o curatare eficienta, se recomanda sa tina cont de raza sau diametrul rotilor, astfel încât fiecare roata sa poata trece complet de trei ori peste sistemul cu perii la o intrare. În acest caz, eficienta curatarii este de aprox. 90 %. Am notat cu L lungimea sistemului si cu C circumferinta rotii.

     

    Optional, dar recomandabil, (exact ca la încastrarea stergatoarelor profesionale cu profile din aluminiu si diverse insertii, destinate traficului pietonal), va putem oferi rama de încastrare a sistemului de gratare. Aceasta rama protejeaza pardoseala împotriva deteriorarii de catre gratare.

  • Daca sistemul se aplica peste pardoseala existenta:
  •  

    2. Daca se instaleaza în gol sapat în pardoseala existenta (se încastreaza în sol), de asemenea se recomanda utilizarea unor rame:

     

    Întretinerea,mentenanta:

     

    Schimbarea periilor:

     

    Acestea sunt cele 2 tipuri de unelte de ajutor pentru ridicare gratarelor în vederea curatarii spatiului de dedesubt:

     1050x415x560mm, 10kg

     

     ]650x120mm, 0,57 kg

     

     

    (În primul caz e nevoie de 2 oameni pentru ridicare din 2 parti, în al doilea caz un singur om poate ridica un gratar)

    Sistem standardÎnaltime50 mmDimensiuni modul (gratar)793 x 600 mmDimensiuni ochi de gratar15 x 23 mmNumar ochiuri la gratar315Numar de perii la montarea în model sah158Tonaj maxim30Viteza de trecere< 10 km/hRezistenta la alunecareR12Posibilitate de utilizare rampe pentru vehiculeDaSpatiu depozitare murdarie15 mmIntensitate traficIntens (•••)Aplicare la exteriorDaAplicare la interiorDaMaterial gratar – otel zincatDaMaterial gratar – otel inoxidabilDa (ca optiune)