Geostorm Dezinserv - Dezinsectie, Dezinfectie, Deratizare

Insecticide

...
FOVAL - Gel insecticid gandaci, 35 gr.

FOVAL GEL este un insecticid eficient gata-de-utilizare impotriva gandacilor (nimfe si adulti) din speciile Blattella germanica, Blatta orientalis, Supella longipalpa si Americana Periplaneta.

FOVAL GEL este usor de utilizat, se aplica cu precizie datorita modului de ambalare (seringa) . Este apetisant si cu o putere mare de atractie, garantand astfel o eficienta maxima in combaterea gandacilor de bucatarie. Produsul poate fi utilizat pentru controlul daunatorilor in locuinte, cinematografe, scoli, spitale, baraci, baruri, restaurante, hoteluri, campinguri, trenuri, nave, avioane, depozite, industrie, in general, industria alimentara.

INSTRUCTIUNI DE FOLOSIRE: Inspectati cu atentie inainte de aplicare, pentru a verifica starea de infestare si identificati locurile in care sunt prezenti daunatorii. Tratati local, in locurile unde daunatorii sunt prezenti mai precis în locuri greu accesibile cum ar fi: în interiorul aparatelor de uz casnic si a aparatelor electronice (frigidere, aragaze, masini de spalat rufe, calculatoare, CD playere, instalatii electrice), in locuri calde si umede ( bai, bucatarii, chiuvete, conducte de apa, cuptoare, puncte de colectare a deseurilor etc.) precum si in locuri intunecate , unde sunt crapaturi in perete sau in podea.

DOZARE: Se aplica in functie de gradul de infestare : picaturi de gel , de maxim 0,04 gr.(diametrul unei picaturi este de aproximativ 4 mm) 2-6 picaturi.

Primii gandaci mor in urmatoarele ore de la ingestie care, pe cat posibil , vor trebui lasati in acelasi loc, deoarece speciile de gandaci se hranesc cu excrementele semenilor sau cu cadavrele celor morti creand un efect de „ cascada” care exinde activitatea produsului FOVAL GEL.

In conditii normale actiunea produsului dureaza aproximativ 3 luni.

Acolo unde avem un nivel ridicat de infestare, recomandam repetarea tratamentului la 1-2 saptamani.

Inainte de utilizare cititi cu atentie eticheta de pe ambalaj !

...
K-Othrine SC 25, 1 litru (Bayer)

K-Othrine SC 25 este un insecticid ce actioneaza prin contact si ingestie, penetrand extrem de rapid stratul de chitina al insectelor, paralizandu-le sistemul nervos si provocadu-le moartea. Asigura un efect de soc si un timp de actiune indelungat, pana la 90 de zile.

Substanta activa: Deltamethrin 25 g/litru

Mod de actiune:

Insecticidul este conditionat sub forma de suspensie concentrata, conditionare ce ofera un raport optim intre eficacitatea biologica, remanenta si siguranta in aplicare, atat pentru operator, cat si pentru beneficiar. Este biodegradabil, are o fotostabilitate mare, nu pateaza, nu lasa urme vizibile dupa aplicare si nu este inflamabil.

K-Othrine SC 25 este un insecticid piretroid, destinat combaterii insectelor zburatoare si taratoare, avand ca substanta activa deltamethrin, un izomer cu o eficacitate dovedita in distrugerea sistemului imunitar al insectelor daunatoare.

Manifesta o eficacitate deosebita impotriva insectelor taratoare si a insectelor zburatoare in repaos:

  • Gandaci de bucatarie – Blatella germanica, Periplaneta americana;
  • Plosnite de pat – Cimex lecturalius;
  • Furnici – Lasius niger;
  • Purici – Ctenocephalides felis;
  • Cariul alimentelor – Rhizorpeta dominica;
  • Gandacul de tutun – Lassioderma serricorne;
  • Gandacul fainii – Tribolium castaneum;
  • Muste – Musca domestica;
  • Tantari – Culexx spp., Aedes egipty.

Este clasificat in U.E. ca un insecticid cu o toxicitate extrem de scazuta pentru vietuitoarele non-vizate (in special, mamiferele), efectele sale adverse asupra acestora fiind absolut intamplatoare si neimportante ca gravitate.

Mod de utilizare:

K-Othrine SC 25 poate fi utilizat in interiorul incintelor locuite, indiferent ca e vorba de incinte industriale, comerciale, spatii casnice sau spatii de maxima igiena protejata (scoli, spitale, industria alimentara, industria farmaceutica, fabrici, alimentare, ferme de animale, restaurante, hoteluri, blocuri, depozite), pentru combaterea mustelor, tantarilor, gandacilor de casa, furnicilor, puricilor, moliilor si paianjenilor.

Aplicarea K-Othrine SC 25 se face rezidual cu echipamente specifice activitatii de dezinsectie – pompa de presiune scazuta. Formularea de suspensie concentrata favorizeaza formarea unor depozite microscopice de substanta activa dupa tratament, care nu pot fi absorbite repede de suprafata tratata, generand o remanenta crescuta. Solutia obtinuta se va aplica succesiv, sub forma de benzi de 0.5 m 

Deoarece caracterul rezidual al produselor de stropire a suprafetelor este in general redus pe suprafetele poroase, se recomanda tratarea de preferinta a suprafetelor neporoase.

Stropirea remanenta poate fi aplicata pe orice suprafata care nu este supusa spalarii imediate. Remanenta dureaza pana la prima spalare. 

Doza de aplicare:

Combaterea insectelor taratoare
Pentru controlul infestarilor (puternice) cronice: dilutie 1% 50 ml/5 litri pentru 100 mp (12.5 mg/mp)
Pentru infestari localizate (tratament de mentenanta): dilutie 0.5%

25 ml/5 litri pentru 100 mp (6.25 mg/mp)

Combaterea mustelor si tantarilor
Muste si tantari, in repaos, in interior: dilutie 1% 50 ml/5 litri pentru 100 mp (12.5 mg/mp)

In functie de tipul daunatorlui, de la actiune instantanee in cazul aplicarii directe, la maxim 2 ore  dupa contactul direct cu suprafata tratata.

Indiferent de doza de aplicare, K-Othrine SC 25 are o remanenta de pana la 3 luni in functie de tipul suprafetei pe care se aplica si de curatenia acesteia. Prin urmare poate fi aplicat din nou, dupa caz, la cateva saptamani, pana la maximum 11 aplicari pe an.

Instructiuni specifice de utilizare si aplicare

Combaterea insectelor taratoare in zone fara curatare umeda:

Pulverizati punctual in carapturile si zonele greu accesibile, acordand atentie speciala tocurilor de usa, geamurilor, crapaturilor sau orice puncte de intrare pentru insecte. De asemenea, trebuie verificate si zonele din spatele echipamentelor si suprafata de sub echipamete sau tevi.

In caz de infestare stropiti manerele si cadrele echipamentelor, covoarele, crapaturile si marginile mochetelor.

Combaterea insectelor taratoare in zone suspuse curatarii umede:

Pulverizati doar ca tratament pentru crapaturi si zone greu accesibile.

Nu stropiti haine, covoare, asternuturi sau orice alte obiecte ce pot intra in contact cu oameni sau animale de companie. Acvariile se acopera inainte de inceperea tratamentului.

In astfel de zone se recomanda o aplicare cu o latime maxima a jetului de 0.1 m.

Deoarece K-Othrine SC 25 este un insecticid rezidual, nu se recomanda curatarea sau aspirarea zonelor supuse tratamentului.

Domeniul si aria de utilizare:

  • Spatii individuale de locuit (apartamente, vile, case de vacanta, etc);
  • Spitale, policlinici, hoteluri, restaurante, scoli, gradinite, crese, camine de batrani, incinte in care se depoziteaza, pregateste sau serveste hrana;
  • Spatii de depozitare, indiferent de materialele sau alimentele depozitate;
  • Zone urbane, parcuri, spatii rezidentiale si de agrement.

...
AMP 100 SG - Insecticid Granule Impotriva Mustelor

Granule solubile pentru controlul mustelor in toate tipurile de ferme si unitati de reproductie.

SUBSTANTA ACTIVA: Acetamiprid (nr. CAS 135410-20-7) 100g/kg.
Aviz. Nr.: 4709BIO/18/01/23
Organismele tinta: muste.
Categoria de utilizatori: uz casnic si uz profesional.
Domeniul de utilizare: ferme si unitati de reproducere.
Metoda de aplicare: pensulare sau pulverizare.

DOZA DE APLICARE: – prin pensulare: 200g produs la 200ml,
– 
prin pulverizare: 200g produs la 1,5L de apa.

INSTRUCTIUNI DE UTILIZARE:
Perioada de utilizare: aprilie – octombrie.

Pentru protectia a 100m2 de cladire (podea) scoateti toate animalele  din cladire. Produsul se aplica numai daca depozitul nu poate fi lins de animale.
Prin pensulare: Pentru protectie optima, aplicati pasta folosind o pensula sau rola, prin împartire în treizeci de panouri (10 x 30 cm) pe zonele de odihna preferate ale mustelor, de preferat, în zone luminoase si pe suprafete transparente.
Prin pulverizare: Folosind un pulverizator de joasa presiune, distribuiti produsul în zonele frecventate de muste prin acoperirea unei suprafete totale de 1/3 din suprafata podelei (=33m2 tratati pentru 100m2 cladire).
Nu este nevoie sa asteptati înainte de a aduce înapoi animalele în cladire.
Debutul aparitiei efectului biocid: în orele urmatoare aplicarii.
Efectul rezidual: Protectie pâna la 3 luni.
Instructiuni de curatare: Nu curatati suprafetele tratate. Curatati numai pentru a opri efectul biocid cu detergent si apa fierbinte.
Frecventa aplicarii: Se aplica cu o frecventa ce variaza de la 1 la 3 luni în functie de nivelul de infestare. A nu se depasi 6 tratamente pe an.

AMP 100 SG este un insecticid sub forma de granule solubile pentru controlul mustelor într-o mare varietate de ferme si medii de reproducere (bovine, suine, pasari, ovine, iepuri, cabaline, etc.), potrivit în zonele cu infestare masiva. AMP 100 SG este inodor si foarte usor de utilizat. AMP 100 SG este caracterizat de un efect cu tripla atractie datorita unei combinatii de doua surse de hrana naturale diferite savuroase (atractanti alimentari dulci – zahar si lactoza) si un feromon sexual (Z-9-Tricosen). Astfel, mustele de sex masculin si feminin ramân în zonele tratate pentru a consuma sau pentru a intra în contact cu insecticidul.
AMP 100 SG asigura o protectie pe termen lung a spatiilor de reproductie. Se poate aplica în doua moduri diferite: prin pulverizare sau prin pensulare. AMP 100 SG contine acetamiprid, un ingredient active de noua generatie din familia neonicotinoidelor. Acesta actioneaza prin ingerare si prin contact cu sistemul nervos central în zona post sinaptica. Mustele se opresc din hranire si mor rapid.

MOD DE AMBALARE:
Flacon x 100g.