Deos Dental - Clinica Stomatologica Bucuresti

Smile 360

...
Fatete dentare

Cu ce ne ajuta laserul în tratamentul de fatete dentare?

  • poti îndeparta mai usor fatetele vechi din ceramica.
  • poti remodela gingia pentru un aspect simetric al surâsului.
  • poti desensibiliza dintii pentru un confort sporit al pacientului.
  • poti trata afectiunile de tip parodontal(gingivita, parodontita-numita în termen populari paradontoza/parodontoza, anterior aplicarii coroanelor pentru ca acestea sa fie perfect adaptate pe dinte, astfel încât tu sa ai un zâmbet de Hollywood, admirat de toata lumea.

Un zâmbet perfect îti da încredere, te face sa te simti mai tânar, mai atractiv, are un efect DEOSebit asupra stimei de sine iar cei din jurul tau te vor remarca si aprecia mai mult.

Noi oamenii suntem atât de diferiti, avem puncte forte si slabe si nu toti am avut norocul sa avem o dantura perfecta. Frumusetea are în compozitia ei si un zâmbet perfect, asa ca daca dintii tai au spatii neuniforme, daca unii sunt asimetrici sau sunt patati si nu mai pot fi albiti, medicii stomatologi de la clinica premium laser Deos Dental îti pun la dispozitie o solutie moderna, rapida, minim invaziva, cu un efect estetic uluitor si anume: fatetele dentare.

...
Tratamentul cariilor dentare

Tratamentul cariilor cu laser este una din cele mai frecvente proceduri stomatologice efectuate la clinica dentara premium laser Deos Dental.

În comparatie cu stomatologia clasica, cea moderna îmbina armonios tehnologia ultra moderna, aparatura de top, puterea laserului, cu particularitatile specifice ale fiecarui pacient, cu dorintele lui dar si cu cele mai eficiente metode în tratarea cariilor cu laser, sustinute de protocoale medicale care sa se plieze perfect pe fiecare pacient în parte. Toate aceste aspecte trebuie corelate atent, pentru a-i depasi pacientului asteptarile estetice si mai ales sa- i redea cei mai importanti factori pentru organism si anume: sanatatea, aspectul estetic dorit si încrederea de sine.

Daca doriti o abordare holistica a problemelor dumneavoastra dentare, trebuie sa stiti ca doctorii stomatologi de la clinica premium laser Deos Dental, nu se adreseaza numai unui anumit simptom, ci au în vedere o viziune de ansamblu asupra esteticii, aspectului fizionomic si asupra sanatatii orale si a întregului organism al pacientului, care este de fapt punctul de pornire al echilibrului unui organism armonios si sanatos.

Asa ca nu este suficient doar sa arati estetic bine, ci este esential ca tratamentul cariilor cu laser sa fie adecvat si particularizat fiecarui caz medical în parte si mai ales sa nu dauneze sanatatii organismului tau.

Tocmai din acest motiv la clinica premium laser Deos Dental am investit nu numai în cea mai moderna aparatura la nivel mondial, fiecare cabinet stomatologic fiind utilat cu tehnologie medicala de top, ci si în una din cele mai profesioniste echipe de medici stomatologi, specializati permanent la cursuri internationale inovatoare de profil, cu cele  mai noi si avangardiste descoperiri din mediul stomatologic, care pot sa va ofere cele mai eficiente si responsabile protocoale în tratarea cariilor cu laser, în functie de particularitatile organismului dumneavoastra si a fiecarui caz medical în parte, adica veti beneficia de tratamente stomatologice de eficienta maxima, minim invazive, biocompatibile, moderne, totul fara disconfort si durere.

...
Coroane dentare

Este bine de stiut ca de la descoperirea lor în stomatologie, aceste coroane dentare au schimbat total perceptia asupra esteticii dentare, ducând actul medical stomatologic la nivel de arta. Practic cu ajutorul coroanelor dentare, dantura pacientului poate fi reconstituita la perfectie, redându-i acestuia încrederea, stima de sine prin acel unic zâmbet stralucitor de Hollywood.

Spre deosebire de stomatologia clasica, cea moderna îmbina armonios tehnologia ultra moderna, aparatura high tech, puterea laserului, cu particularitatile specifice ale fiecarui pacient, cu dorintele lui dar si cu cele mai eficiente metode de tratament, sustinute de protocoale medicale care sa se plieze perfect pe fiecare pacient în parte. Toate aceste aspecte trebuie corelate atent, pentru a-i depasi pacientului asteptarile estetice si mai ales sa- i redea cei mai importanti factori pentru organism si anume: sanatatea si încrederea de sine.

Daca doriti o abordare holistica a problemelor dumneavoastra dentare, trebuie sa stiti ca medicii stomatologi de la clinica premium laser Deos Dental, nu se adreseaza numai unui anumit simptom, ci au în vedere o viziune de ansamblu asupra esteticii, aspectului fizionomic si asupra sanatatii orale a pacientului, care este de fapt punctul de pornire al echilibrului unui organism armonios si sanatos.

Asa ca nu este suficient doar sa arati estetic bine, ci este primordial ca tratamentul stomatologic sa fie adecvat si particularizat fiecarui caz medical în parte si mai ales sa nu dauneze sanatatii organismului tau.

Tocmai din acest motiv la clinica premium laser Deos Dental am investit nu numai în cea mai moderna aparatura la nivel mondial, fiecare cabinet stomatologic fiind utilat cu tehnologie medicala de top, ci si în una din cele mai profesioniste echipe de medici stomatologi, specializati permanent la cursuri internationale inovatoare, cu cele  mai noi si avangardiste descoperiri din mediul stomatologic, care pot sa va ofere cele mai eficiente si responsabile protocoale de tratament în functie de particularitatile organismului dumneavoastra, adica veti beneficia de tratamente stomatologice de eficienta maxima, minim invazive, totul fara disconfort si  fara durere.

La clinica dentara Deos Dental fiecare pacient este la fel de important, pentru ca noi consideram ca fiecare om are dreptul la cele mai performante si benefice tratamente stomatologice.

Suntem în primul rând oameni, apoi doctori profesionisti iar la clina dentara premium laser Deos Dental, pacientii nostri sunt tratati cu responsabilitate si profesionalism pentru ca ei devin membrii ai familiei noastre, prietenii nostri DEOSebiti, pentru care am dus actul medical stomatologic la nivel de arta.

Stim cu totii ca sanatatea si aspectul fizic sunt atât de importante încât nu au pret si tocmai din acest motiv ne exprimam deplin masura talentului nostru de doctori stomatologi cu profesionalism pentru satisfactia deplina a pacientilor, fiind mereu în avangarda profesionistilor din domeniu. Ce poate fi mai important ca o îmbratisare si un zâmbet sincer al unui pacient multumit care pleaca din clinica noastra?

...
ratamentul de canal

Tratamentul de canal (Endodontic) la microscop asistat laser

Cum reusesc doctorii stomatologi de la Deos Dental, sa faca arta dintr-o manopera medicala si sa salveze dintii!

Cine nu-si doreste sa aiba un corp perfect si o dantura de invidiat?

Dar viata alerta, alimentatia nesanatoasa si consumata in graba, stresul cotidian, poluarea citadina, lipsa hidratarii, fumatul, lipsa sportului etc, ne duc la un moment dat spre o situatie nedorita si constatam ca organismul nostru cedeaza si începe sa ne dea semne de alarma.

Toate organele corpului uman sunt strâns legate între ele iar dantura noastra nu face exceptie. Suma tuturor efectelor negative ale stilului nostru de viata alert, duc spre înmultirea bacteriilor, depunerea de tartru în cantitati tot mai mari si inevitabil, la aparitia cariilor.

Este bine sa stiti ca dintele reprezinta un organism viu, format din coroana si radacina. În interiorul acestuia se regaseste camera pulpara, care contine nervul si vasele de sânge care îi dau vitalitate.

Tratamentul de canal (endodontic) presupune îndepartarea continutului canalului radicular(pulpa sau un tratament în antecedente incorect efectuat), sterilizarea canalului radicular si sigilarea lui, cu scopul de a-i salva dintele si de a-i reda functionalitatea pe arcada.

...
Incrustatii Dentare

Încrustatiile sunt reconstructii dentare din ceramica, realizate în laboratorul de tehnica dentara, asemanatoare obturatiilor din compozit, dar având calitati net superioare.
Acestea au rolul de a umple si a repara un dinte deteriorat sau cariat si sunt aplicate în interiorul cavitatii dentare pentru a umple spatiul dintre smalt si dentina, pentru a preveni deteriorarea ulterioara, infectia si durerea.

...
Igienizare dentara

În ce consta igienizarea dentara profesionala?

La clinica stomatologica Deos Dental, în tratamentul de igienizare orala medicii dentisti aplica manopere avangardiste prin folosirea tehnologiei de ultima ora iar procedura consta în trei etape: detartraj cu ultrasunete, periaj profesional si airflow.

1. Detartraj dentar profesional cu ultrasunete-profilaxie.

Detartrajul dentar cu ultrasunete consta în eliminarea tartrului si a placii bacteriene de pe suprafata dintilor, dintre spatiile interdentare, din zona supragingivala si subgingivala.

La clinica stomatologica premium laser Deos Dental, dupa efectuarea unei investigatii cu camera intraorala, medicii dentisti aplica procedura tipica de profilaxie constând în igienizarea danturii, prin utilizarea unui aparat care elimina placa bacteriana si tartrul. Acest aparat functioneaza pe baza de ultrasunete, producând mici vibratii, cu ajutorul carora sunt eliminate toate depozitele dentare. Aceasta procedura este minim invaziva, aparatul de detartraj fiind dotat cu un jet de apa, care este folosit pentru prevenirea deteriorarii suprafetei danturii si a încalzirii ei.

Aceasta prima etapa este esentiala pentru mentinerea igienei si a sanatatii dintilor, dar acest aparat nu poate ajunge mereu în locuri dificil accesibile, asa ca este nevoie si de o procedura aditionala pentru continuarea igienizarii dentare si anume, curatarea dintilor cu airflow.

2. Airflow

Este bine sa stiti ca detartrajul cu ultrasunete si air-flow este recomandat de medicii stomatologi de la clinica dentara Deos Dental, înaintea oricarui tratament sau lucrare dentara, dar si ca procedura de sine statatoare, pentru o curatare profesionala a dintilor si un aspect estetic DEOSebit.

Procedura stomatologica airflow se efectueaza cu un aparat ce pulverizeaza un jet de apa si aer ce contine si particule de bicarbonat de sodiu. Este o procedura recomandata si pentru a elimina petele alimentare de pe suprafata dintilor si se poate folosi si ca procedeu de sine statator în tratamentul de igienizare dentara, în cazul pacientilor fara tartru.

3. Periajul profesional

Periajul profesional vine în completarea detartrajului cu ultrasunete, se efectueaza cu o pasta speciala care lustruieste asperitatile si îndeparteaza placa bacteriana de pe suprafata dintilor.

Aceasta procedura este minim invaziva si complet nedureroasa, ea mai este utilizata si înainte de albirea dentara laser, de aplicarea unui aparat cu bracketi sau înainte de sigilarea dentara.

Procedura de periaj profesional se efectueaza doar într-un cabinet stomatologic specializat, într-o singura sedinta si prin realizarea ei, se obtine senzatia de dinti curati, prospetime si un zâmbet DEOSebit.

În tratamentul de igienizare a dintilor exista o mare diferenta  între stomatologia clasica si  cea moderna. Stomatologia actuala, îmbina armonios tehnologia ultra moderna, aparatura de top, cu particularitatile specifice ale fiecarui pacient, cu dorintele lui dar si cu cele mai eficiente metode de tratament, sustinute de protocoale medicale care sa se plieze perfect pe fiecare caz de pacient în parte. Toate aceste aspecte trebuie corelate atent, pentru a-i depasi pacientului asteptarile estetice si mai ales sa- i redea cei mai importanti factori pentru organism si anume: sanatatea, încrederea si respectul de sine.

Daca va doriti o abordare holistica a problemelor dumneavoastra dentare, chiar si în procedura de igienizare dentara, trebuie sa stiti ca medicii stomatologi de la clinica dentara premium laser Deos Dental, nu se adreseaza doar unui anumit simptom, ci au în vedere o viziune de ansamblu asupra esteticii, aspectului fizionomic si asupra sanatatii orale a pacientului, care este esential în stabilirea echilibrului unui organism armonios, sanatos si frumos.

Asa ca nu este suficient doar sa arati estetic bine, ci este esential ca tratamentul stomatologic sa fie adecvat si particularizat fiecarui caz medical în parte si mai ales sa nu dauneze sanatatii organismului tau.

...
Ortodontie

park™ este cea mai noua solutie produsa de catre compania americana Ormco, lider de piata pe segmentul de ortodontie la nivel mondial.
Impropriu spus aparat dentar, Spark reprezinta un sistem de îndreptare a dintilor printr-o succesiune de gutiere transparente (detasabile), ce se poarta zilnic de catre pacient pâna la finalizarea tratamentului.
Digitalizat complet si 100% personalizat, acest tip de aparat dentar este cea mai moderna solutie de îndreptare a dintilor la ora actuala, folosita de adultii si de adolescentii din întreaga lume.

...
Albire dentara

În tratamentul de albire a dintilor exista o mare diferenta  între stomatologia clasica si  cea moderna. Stomatologia de ultima ora, îmbina armonios tehnologia ultra moderna, aparatura de top, puterea laserului, cu particularitatile specifice ale fiecarui pacient, cu dorintele lui dar si cu cele mai eficiente metode de tratament, sustinute de protocoale medicale care sa se plieze perfect pe fiecare caz de pacient în parte. Toate aceste aspecte trebuie corelate atent, pentru a-i depasi pacientului asteptarile estetice si mai ales sa- i redea cei mai importanti factori pentru organism si anume: sanatatea, încrederea si respectul de sine

Cine nu-si doreste un corp perfect, o dantura de Hollywood, un zâmbet stralucitor si DEOSebit?

Tocmai din acest motiv la noi în clinica am dezvoltat unul din cele mai avangardiste departamente de estetica dentara specializat în albirea dentara laser, dotat la cele mai înalte standarde internationale, cu cea mai moderna tehnologie, prin folosirea laserului si cu una din cele mai profesioniste si dedicate echipe de doctori stomatologi din domeniu.

Categorii
Date de contact
0310051302; 0784011430
Str. Sperantei, nr. 20, sector 2
Distribuie