DumDum - The DJ Company - dj profesionisti Bucuresti
Petreceri
a) Primirea invitatilor/cocktail - fond muzical ambiental, MC-ul face prezentarile necesare b) Prezentare de afaceri/conferinta - microfoane/lavaliere bine reglate pentru a evita sunete neplacute, sunet clar. c) Muzica si dansul - nivelul sonor creste treptat si muzica devine antrenanta pentru a se putea si dansa, DJ-ul si MC-ul intrandu-si in adevaratul lor rol.
a) Primirea invitatilor/cocktail - DJ-ul trebuie sa asigure un fond muzical ambiental si sa "citeasca" invitatii b) Servirea mancarii - In timpul meselor DJ-ul trebuie sa asigure un fundal sonor la un nivel mai scazut astfel incat lumea sa poata savura cu placere mancarea si bautura c) Muzica si dansul - nivelul sonor creste treptat si muzica devine antrenanta pentru a se dansa, DJ-ul si in adevaratul sau rol. d) Sfarsitul petrecerii - Muzica trebuie sa fie la fel de antrenanta pentru a tine invitatii la petrecere si nu plictisitoare pentru a goni invitatii acasa. Secretul unui DJ pentru a realiza un eveniment rusit este acela de a fi foarte atent la muzica pe care o pune la inceputul si la sfarsitul unei petreceri, momente deosebit de importante. Sa va explicam de ce consideram noi acest lucru: - La inceputul petrecerii, emotiile fiind puternice, invitatii sunt deosebit de atenti la detalii si in mare masura la fondul muzical, fie el ambiental sau de dans, startul petrecerii , dansul ("incalzirea") ,fiind esential in economia evenimentului. Prin muzica de inceput DJ-ul "simte" invitatii si le "citeste" preferintele muzicale. - La sfarsitul petrecerii, cand emotiile au disparut, invitatii doresc sa se relaxeze cu o muzica buna, nu sa fie goniti acasa de o muzica plictisitoare. Atunci cand un invitat ramane la o petrecere pentru a mai asculta o melodie, si inca una, si inca una, si inca una .....si amana plecarea atunci reusita evenimentului este asigurata, si totodata este o incontestabila dovada ca DJ-ul si-a facut treaba asa cum trebuie ca experienta sa si-a spus cuvantul si merita aplauzele triumfale ale publicului.
Aceste petreceri sunt petreceri complexe, organizate deseori in aer liber sau in sali de specatacole de capacitate foarte mare. Printre aplicatii se numara: spectacole, concerte, turnee, zilele oraselor, targuri, expozitii, festivaluri, manifestari sportive.
Petrecerile de club sunt o categorie aparte de petreceri deoarece se diferentiaza de celelalte tipuri de petreceri datorita modului in care sunt organizate. Aceste petreceri le-am putea foarte usor integra in categoria petrecerilor publice, dar datorita modului lor aparte de organizare am considerat ca merita o categorie separata; La petrecerile de club, DJ-ul este elementul principal si "conduce" petrecerea, fiind necesar sa se evidentieze prin calitatea mixajului si totodata prin experienta sa de a mixa un gen de muzica timp de 6-7 ore in continuu, pentru a-si tine publicul in priza si petrecerea fierbinte pana in zori de zi.