Eco Garden Construct Bucuresti - Amenajari gradini rezidentiale, spatii verzi comerciale

Mentenanta spatii verzi

...
Intretinere spatii verzi

Un spatiu verde sau o gradina bine întretinuta reprezinta conditia fireasca a unei gradini sanatoase. Indiferent de destinatia spatiului verde, fie el gradina urbana, parc, spatiu verde comercial sau industrial, odata amenajat, este necesar sa fie atent îngrijit. Asiguram o gama larga de operatiuni de întretinere a spatiului verde, personalizate în functie de necesitatile observate la fata locului. Aceste operatiuni pot fi relativ simple: tundere gazon, toaletare arbori si arbusti sau, dimpotriva, complexe : scarificare terenuri, fertilizare sau tratamente fitosanitare.
 

...
Defrisare terenuri

Prima lucrare de pregatire a terenului consta în defrisarea acestuia, prin smulgerea arborilor si arbustilor, cu tot cu radacini, de pe terenul pe care se vor executa lucrarile. Daca arborii sunt mai mari, este necesara taierea lor înainte de a se executa operatiunea de smulgere. Lucrarile de defrisare se realizeaza cu ajutorul unui buldoexcavator, daca buturugile sunt mici, fie cu bratul unui excavator daca diametrul acestora este mare. Dispunem de utilajele si personalul necesar efectuarii oricarei operatiuni de defrisare.
 

...
Aerarea gazonului

Aerarea nu e decât un alt proces care ajuta gazonul sa se dezvolte. Solul în care creste gazonul se compacteaza în timp, devine mai dens, în special în zonele circulate. Acest lucru poate afecta gazonul tau care se va dezvolta mai greu sau chiar se va ofili pe alocuri. Ai nevoie de aerare pentru ca apa, aerul si nutrientii sa ajunga mai usor la radacinile ierbii, iar gazonul tau sa se dezvolte mai usor si mai repede. Utilizam aeratoare electrice in vederea unei optimizari performante a întregii operatiuni.
 

...
Scarificare terenuri si gazon

Scarificarea reprezinta operatiunea care are scopul de a curata stratul de suprafata a pamântului, favorizând schimbul gazos. Scarificarea este o operatiune obligatorie si în cazul peluzelor de gazon, în special ca si solutie optima pentru o regenerare anuala. O operatiune de scarificare corect si complet efectuata împrospateaza peluza prin curatare iar astfel firele de iarba proaspata au mai mult loc sa se dezvolte.
 

...
Fertilizare gazon si plante

Doar un gazon sanatos este cu adevarat frumos. Aceasta este una dintre zonele din gradina cu cele mai mari cerinte în materie de nutrienti. Daca avem un covor de iarba hranit neadecvat sau asupra caruia nu s-a intervenit cu fertilizatori, acesta se va degrada deoarece nu va face fata bolilor sau buruienilor, aspectul va fi unul mai putin placut, iar functia ceruta nu se va îndeplini. Prin fertilizare se administreaza elementele nutritionale utilizate în culturi. Detinem toate certificarile si competentele necesare pentru a realiza planuri personalizate pentru fiecare tip de gazon si plante.
 

...
Tratamente fitosanitare

Tratamentele fitosanitare fac parte din activitatile standard de întretinere a fiecarei gradini sau spatiu verde. Printr-o buna cunoastere a agentilor daunatori, o evaluare precisa a riscurilor si o stabilire rapida si corecta a diagnosticului, orice gradina poate fi salvata de la o posibila degradare, daca beneficiaza de o ingrijire si verificare permanenta. Echipa noastra este alcatuita din specialisti agronomi, care detin cunostinte despre plante, ciclul lor de viata, comportamentul acestora în cazul atacului daunatorilor si agentilor patogeni, precum si în monitorizarea conditiilor ecoclimatice.
 

...
Tundere gazon

Ca sa îi pastrezi aspectul frumos, ordonat, trebuie sa întretii gazonul prin tundere periodica. Cresterea necontrolata a ierbii are ca efect ingalbenirea frunzelor, iarba mai subtire si aparatia buruienilor.Frecventa taierii variaza de tipul de fertilizare, de ploi, de irigatiile aplicate, de caracteristicile pedologice si de tipul de esente utilizate în amestec. Îti punem la dispozitie planuri personalizate pentru a-ti pastra gazonul în cele mai bune conditii. Tunderea gazonului se face cu utilaje mecanizate si personal dedicat proiectelor tale!
 

...
Plantare flori, arbori si arbusti

Elementele esentiale pentru orice gradina sunt plantele, florile si arbustii, si chiar si arborii ornamentali, care sunt plantati cu mare grija de gradinarii nostri si apoi îngrijiti pentru a oferi un aspect cât mai armonios gradinii tale. Suntem la dispozitia tuturor celor care doresc sa îsi ingrijeasca gradina într-un mod profesionist si sa se asigure ca procesul de pregatire a solului, precum si procesul de plantare propriu-zisa, sunt facute cat mai expert posibil.
 

...
Curatare piscine si filtre

Piscina din gradina rezidentiala reprezinta cel mai placut spatiu pentru petrecerea timpului liber în timpul verii. Efectul de curatare piscina trebuie sa fie vizibil atât la o simpla privire, dar si în profunzime. Acestea sunt etapele necesare pe care trebuie parcurse pentru curatarea piscinelor: eliminare frunze, insecte si alte resturi, curatarea piscinei cu solutii profesionale, curatare filtru primar, curatare filtre sistem recirculare, verificare calitate apa. Dispunem de experienta si competenta necesara pentru ca tu sa te bucuri de toate beneficiile unei piscine de gradina!
 

...
Curatare lacuri si iazuri

Iazul sau lacul de gradina ar trebui sa fie curatat foarte bine cel putin o data pe an, desi este cel mai bine sa faci aceasta curatenie de doua ori – o data în toamna si apoi din nou la începutul primaverii. Nu trebuie curatata mâzga de pe peretii laterali ai iazului, deoarece aceasta este benefica ecosistemului. În schimb, ce este pe fundul iazului trebuie adunat si eliminat. Oferim servicii profesionale complete pentru curatare si tratarea igienica a lacurilor, iazurilor si cascadelor de gradina.