Gradina Frumoasa - Amenajari gradini personalizate

Montaj gazon

...
Aplicarea tratamentelor de intretinere

Dupa instalare, aplicam tratamente speciale pentru a încuraja radacinile gazonului sa prinda bine si sa se dezvolte sanatos. Aceste tratamente includ fertilizare, aplicarea de erbicide si fungicide, precum si alte masuri pentru a mentine gazonul în cea mai buna forma posibila.

 

...
Selectarea si instalarea gazonului

Colaboram cu furnizori de încredere pentru a va oferi cele mai bune tipuri de iarba, adaptate specificatiilor dumneavoastra. Apoi, folosind tehnici avansate, instalam gazonul în mod uniform si precis pentru a obtine rezultate de înalta calitate.

 

...
Pregatirea solului

Un pas crucial în procesul de montaj este pregatirea solului. Echipa noastra de experti efectueaza lucrari de nivelare, îndepartare a buruienilor si îmbunatatire a texturii solului pentru a asigura un mediu optim pentru cresterea gazonului.

 

...
Evaluare a terenului

Începem procesul de montaj cu o consultare detaliata pentru a întelege nevoile si cerintele dumneavoastra. Evaluam terenul pentru a identifica conditiile specifice si pentru a va oferi cele mai bune recomandari în ceea ce priveste tipul si varianta de gazon potrivite.