InstalB - Reparatii instalatii sanitare si termice Non Stop, Bucuresti

Desfundare tevi - conducte

...
Desfundare tevi - conducte

Suntem o echipa de instalatori specializati in repararea tevilor si conductelor din zona Bucuresti. Oferim servicii profesionale pentru repararea si intretinerea tevilor si conductelor, asigurandu-va ca acestea vor functiona in mod corespunzator si fara probleme.De asemenea, oferim servicii de preventie pentru a preveni problemele in viitor, cum ar fi verificarea si curatarea conductelor si tevilor pentru a evita infundarea sau alte probleme.Nu ezitati sa ne contactati pentru orice nevoie de reparatii sau intretinere pentru tevi si conducte si va vom oferi servicii de calitate si un raport pret-calitate excelent.

Interventie rapida in Bucuresti si Ilfov

Fie ca sunteti un proprietar de locuinta sau o companie, putem sa ne ocupam de orice problema legata de tevi si conducte, indiferent de marimea sau complexitatea ei. De la repararea tevilor sparte sau infundate pana la inlocuirea conductelor vechi sau deteriorate, noi suntem echipa potrivita pentru a rezolva orice problema.

  • Pentru lucrarile executate in regim de urgenta se percepe suplimentar o taxa de deplasare daca nu dispuneti de un abonament de servicii.
  • Detinem logistica necesara pentru interventii in mai putin de 60 de minute.
  • Intotdeauna va comunicam pretul inainte de realizarea manoperei.
  • Indiferent de tipul lucrarilor, intotdeauna oferim servicii de calitate superioara la preturi corecte