Izmira - Servicii de curatenie Bucuresti si Ilfov

Curatenie rezidentiala

...
Curatenie dupa zugraveli

Multe birouri corporative si proprietari de locuinte sunt în cautarea solutiilor pentru a mentine un nivel înalt de igiena si siguranta pentru personalul lor, clienti si chiar pentru ei însisi . În aceste vremuri, serviciile noastre de renovare reprezinta o alegere excelenta pentru cei care doresc sa îmbunatateasca aspectul interior al spatiilor de lucru sau al locuintelor lor.

Oferim serviciile noastre atât pentru spatii comerciale, cât si pentru locuinte. Procesul nostru de renovare acopera o gama larga de detalii pentru a va asigura ca mediul dumneavoastra este pregatit pentru activitate sau pentru a oferi o atmosfera proaspata si moderna.

De la prima apelare, ne consultam cu dumneavoastra pentru a întelege exact nevoile si preferintele dumneavoastra. Ca parte a procesului nostru de pregatire, ne luam timpul sa facem orice retusuri necesare pentru a obtine un rezultat excelent. De asemenea, ne asiguram ca toate celelalte echipamente si obiecte, inclusiv podeaua, sunt adecvat protejate si acoperite pentru a evita deteriorarea accidentala.

Indiferent daca doriti sa reînnoiti aspectul biroului dumneavoastra sau sa aduceti o noua atmosfera în locuinta dumneavoastra, suntem aici pentru a va oferi cele mai bune servicii de renovare. Contactati-ne acum pentru a va aduce un mediu proaspat si modern în spatiul dumneavoastra.

...
Curatenie generala / de intretinere

Toti ne dorim ca locuinta noastra sa fie impecabila din punct de vedere al curateniei, însa sarcinile zilnice si aglomeratia ne fac adesea dificila mentinerea ei în aceasta stare. Echipa noastra vine în ajutorul dumneavoastra, oferind servicii de curatenie cu scopul de a va elibera de aceasta povara.

Fie ca este vorba despre curatenia generala pentru un birou/sediu de birouri, un apartament, o casa sau o vila de vacanta, fie ca aveti nevoie doar de întretinerea curateniei, specialistii nostri vor satisface cu succes cerintele dumneavoastra, oferind servicii de înalta calitate la preturi atractive.

Cu ajutorul nostru, spatiul dumneavoastra va arata întotdeauna proaspat si va fi pregatit pentru fiecare zi.

Serviciile noastre de curatenie la domiciliu sunt disponibile pentru oricine are nevoie, indiferent de locatie. Avem o echipa experimentata capabila sa realizeze o curatenie impecabila datorita echipamentelor de calitate pe care le detinem. Puteti opta pentru servicii de curatenie generala sau pentru alte beneficii adiacente, cum ar fi curatarea saltelelor sau întretinerea curateniei, în functie de nevoile dumneavoastra.

Curatenia generala cuprinde:
  • Aspirarea mochetei, covoarelor, parchetului etc;
  • Îndepartarea pânzelor de paianjen;
  • Spalarea geamurilor (accesibile) pe ambele parti, a tocariei si a pervazurilor aferente pe interior si exterior *;
  • Curatarea în detaliu a bucatariei si grupurilor sanitare;
  • Curatarea exterioara a electrocasnicelor;
  • Stergerea usilor, tocurilor, balustradelor;
  • Stergerea prafului de pe mobilier, doar la exterior **;
  • Curatarea prizelor, întrerupatoarelor si plintelor;
  • Stergerea corpurilor de iluminat, difuzoarelor, aparatului de aer conditionat;
  • Curatarea exterioara a caloriferelor si tevilor;
  • Tratarea cu solutii protectoare a suprafetelor de lemn, sticla, aluminiu, inox;
  • Stergerea umeda a pardoselilor (parchet, gresie);
  • Colectarea si degajarea gunoiului;
  • Curatarea scrumierelor, înlocuirea sacilor menajeri;
  • Aerisirea si odorizarea încaperilor;

...
Curatenie covoare, canapele, fotolii

Serviciile noastre de curatare si igienizare sunt specializate pentru o gama variata de materiale si obiecte de mobilier, cum ar fi covoare, fotolii, canapele, mochete si multe altele.

Întelegem ca aceste elemente pot aduna în timp murdarie, bacterii si germeni, ceea ce ne motiveaza sa ne concentram pe crearea unui mediu sanatos si sigur în locuinta sau biroul dumneavoastra. Pentru a atinge acest scop, folosim echipamente de înalta calitate, cum ar fi aspiratorul cu injectie-extractie cu abur fierbinte, care ne permite sa efectuam curatari si igienizari adânci si eficiente.

Fotoliile si canapelele sunt locuri de relaxare preferate, dar devin usor gazde pentru bacterii si alergeni. Cu serviciile noastre, putem sa va asiguram ca aceste piese de mobilier ramân nu doar curate, ci si lipsite de agenti patogeni invizibili.

Covoarele, la fel ca si alte suprafete textile, pot acumula murdarie si germeni în timp. Prin intermediul procesului nostru, eliminam acesti agenti patogeni si readucem la viata covoarele, restaurându-le aspectul si igiena. Cu o abordare completa, va asiguram ca toate aceste elemente devin mai curate si mai sanatoase.

Abordarea noastra include:

  • Pre-inspectie si evaluare: Un coleg de al nostru evalueaza starea fiecarui material sau obiect de mobilier pentru a identifica problemele si nivelul de murdarie.
  • Curatare si igienizare: Folosim echipamente profesionale si produse specializate pentru a efectua o curatare si igienizare profunda, eliminând bacteriile si germenii.
  • Aspirarea sau curatarea în profunzime: Aplicam metode adecvate pentru a îndeparta murdaria si particulele de praf de pe covoare, mochete si textile.
  • Tratament prealabil: Utilizam solutii special formulate pentru a descompune si a slabi murdaria sau petele încapatânate.
  • Uscarea si finisarea: Asiguram o uscare adecvata si finisarea pentru a va oferi rezultate impecabile.

...
Curatenie inainte si dupa mutari

Oferim servicii de curatenie înainte si dupa relocare la preturi accesibile atât pentru proprietati rezidentiale, cât si pentru cele comerciale.

Puteti conta pe noi pentru a va ajuta atunci când sunteti cel mai stresati si aveti nevoie de sprijin.

Mutarea dintr-o locuinta în alta nu este o sarcina usoara. Lista de lucruri pe care trebuie sa le faceti înainte de a parasi vechea proprietate poate parea nesfârsita, si niciodata nu este destul timp într-o zi pentru a le face pe toate.

Daca suntem anuntati cu suficient timp înainte, va putem ajuta si cu transportul  dar si cu furnizarea unor materiale de ambalare, cum ar fi cutii, folie cu bule si banda adeziva, contra unei taxe suplimentare.

Deci, fie ca va mutati într-o noua locuinta sau compania dumneavoastra se muta într-un birou mai mare, puteti conta pe noi pentru a face treaba.

În plus, putem oferi tarife speciale pentru studenti care se muta catre sau dinspre universitate.

...
Curatenie dupa constructie

Renovarea unei case sau a unui birou poate aduce un spatiu nou sau poate moderniza unul deja existent pentru dumneavoastra si cei dragi, dar procesul de constructie poate genera multa murdarie.

Majoritatea constructorilor efectueaza o curatenie de baza dupa finalizarea proiectului, dar rar apeleaza la o firma specializata în curatarea post-constructie. Acest lucru înseamna ca noul spatiu renovat nu va fi la fel de curat si proaspat pe cât ar putea fi.

DE CE SA ALEGETI UN SERVICIU DE CURATENIE DUPA LUCRARILE DE CONSTRUCTIE?

O astfel de companie aduce în joc experienta si cunostintele necesare pentru a transforma spatiul într-un mediu curat si confortabil.

CUM FUNCTIONEAZA SERVICIUL DE CURATENIE DUPA LUCRARILE DE CONSTRUCTIE?

Aceste servicii ofera o abordare sistematica pentru curatarea post-constructie, asigurându-se ca fiecare colt al spatiului este curatat la perfectie.

PLANIFICAREA LUCRARILOR

Primul pas este evaluarea spatiului pentru a identifica zonele care necesita curatenie. Se stabileste un plan de lucru care sa acopere toate detaliile.

DESFASURAREA LUCRARILOR

Se folosesc produse de curatenie potrivite pentru a asigura ca mediul este proaspat si igienic.

Curatenia dupa lucrarile de constructie este cruciala pentru obtinerea unui spatiu utilizabil si sigur dupa renovare. Apeleaza la serviciul nostru pentru a te asigura ca noul tau spatiu straluceste.

  • Curatarea de resturi de vopsea, var si ciment a tocurilor, ferestrelor, usilor, caloriferelor*;
  • Curatarea în exterior a panourilor electrice;
  • Curatarea gurilor de vizitare ale instalatiilor sanitare;
  • Îndepartarea etichetelor lipite pe geamuri, rame etc.;
  • Aspirarea peretilor;
  • Curatarea balustradelor;
  • Curatarea tevilor;
  • Spalarea geamurilor (accesibile) pe ambele parti, a tocariei si a pervazurilor aferente pe interior si exterior;
  • Curatarea si spalarea podelelor si pardoselilor dure;
  • Curatarea prizelor, întrerupatoarelor;
  • Curatarea bucatariei si grupurilor sanitare;
  • Curatarea si tratarea suprafetelor din lemn, sticla, aluminiu, inox;
  • Curatarea corpurilor de iluminat;

...
Curatenie electrocasnice

Curatenie cuptor cu microunde, frigider, cuptor/aragaz (curatare cu abur)

Serviciul nostru de curatare a cuptoarelor depaseste aspectul estetic, concentrându-se si pe igienizarea profunda. Indiferent de tipul, dimensiunea sau marca cuptorului dvs., va garantam rezultate remarcabile.

În plus fata de cuptoare, ne ocupam si de cuptoarele cu microunde, frigidere si hote care se murdaresc în mod obisnuit.

Procesul nostru de curatare include:
  • Evaluarea: Un coleg de al nostru va analiza aparatul care necesita curatare pentru a determina cea mai eficienta optiune de curatare.
  • Verificarea functionarii: Va fi verificata si functionarea aparatului si se vor nota eventualele probleme existente.
  • Pregatirea zonei: Se va proteja podeaua si suprafata din fata cuptorului/hotei/frigiderului pentru a preveni orice daune.
  • Curatarea profunda: Se vor înlatura toate elementele detasabile pentru a ajunge la zonele greu accesibile dar se va efectua si curatarea în sine.
  • Inspectarea finala: Se va efectua o ultima inspectie pentru a asigura calitatea serviciului.
 

Ne preocupam de siguranta dumneavoastra si a personalului nostru. Toate serviciile noastre sunt conforme cu masurile de siguranta si se desfasoara în concordanta cu ghidurile si regulamentele actuale.