Mar & Pet Grup - Producator de tamplarie PVC, Bucuresti

Ferestre PVC

...
Tamplarie PVC REHAU profile EURO 60 rotund

Tamplarie PVC REHAU

EURO 60 Rotund

Ferestrele Euro 60 va aduc un dublu castig. Cu Euro 60 economisiti bani si beneficiati de calitatea cu care v-am obisnuit.
Fiabilitatea, etanseitatea, confortul si protectia impotriva zgomotului raman caracteristici capitale.

Caracteristici:

- Profil REHAU cu 3 camere;
- Feronerie G-U;
- Coeficient de transfer termic al profilului K=1,7W/mk;
- sticla Low-E cu coeficient redus de transfer termic;
- Fiabilitate ridicata;
- adancime de montaj 60mm.

...
Tamplarie PVC REHAU profile Brillant 80

Tamplarie PVC REHAU

BRILLANT 80

Daca optati pentru o calitate desavarsita, seria de profile REHAU Brillant va va satisface aceasta cerinta fara nici un fel de compromis. Asigura un grad de izolare termica si fonica ridicat, au un design deosebit si sunt foarte robuste.

Caracteristici:

- Profil REHAU cu 6 camere de aer;
- feronerie G-U;
- Coeficient de transfer termic al profilului K=1,2W/mk;
- Sticla Low-E cu coeficient redus de transfer termic;
- adancime de montare 80mm.

...
Tamplarie PVC REHAU profile EURO 70

Tamplarie PVC REHAU

EURO 70

Euro 70 este un sistem de profile pentacamerale cu o adancime de 70mm si cu un foarte bun raport calitate/pret. De asemenea este recomandat pentru locuintele de la oras deoarece asigura un confort sporit si liniste

Caracteristici:

- Profil REHAU cu 5 camere de aer;
- Feronerie G-U;
- Coeficient de transfer termic al profilului K=1,4W/mk;
- sticla Low-E cu coeficient redus de transfer termic;
- adancime de montaj 70mm.

...
Tamplarie PVC REHAU profile EURO 60 patrat

Tamplarie PVC REHAU

EURO 60 Drept

Ferestrele Euro 60 aduc noi motive de bucurie pentru dumneavoastra. Cu Euro 60 economisiti bani si beneficiati de calitatea cu care v-a obisnuit MAR&PET.
Fiabilitatea, etanseitatea, confortul si protectia impotriva zgomotului raman caracteristici cele mai ravnite. Ferestrele EURO 60 Drept difera de EURO 60 Rotund printr-un design format din unghiuri drepte.

Caracteristici:

- Profil REHAU cu 3 camere;
- Feronerie G-U;
- Coeficient de transfer termic al profilului K=1,7W/mk;
- sticla Low-E cu coeficient redus de transfer termic;
- Fiabilitate ridicata;
- adancime de montaj 60mm.

...
Tamplarie PVC REHAU profile Meridian

Tamplarie PVC REHAU

MERIDIAN

REHAU Meridian este un sistem de profile pentru usi si ferestre glisante cu o latime de 50mm. Acest sistem reprezinta o alternativa avantajoasa la alte sisteme de glisare, combina cu succes avantajele oferite de profilele din PVC cu o gama larga de posibilitati de tipuri de deschideri. Sistemul poate fi folosit pentru realizarea usilor si ferestrelor dar si pentru panourile fixe ale diverselor constructii.

Caracteristici:

- Profil REHAU cu 2 camere de aer;
- feronerie G-U;
- Este recomandata folosirea sticlei simple;
- adancime de montare 50mm.

...
Tamplarie PVC REHAU profile Clima

Tamplarie PVC REHAU

CLIMA

Sistemul de profile REHAU Clima impreuna cu sticla termopan de pana la 36mm formeaza o adevarata bariera termica. Acest sistem de profile este recomandat de catre institutul german din Darmstadt ca fiind singurul sistem ce poate fi folosit pentru casele pasive (fara sistem de climatizare). Profilele au o latime de 120mm si camerele sunt umplute cu materiale termoizolante, astfel bazandu-se pe izolarea oferita de elementele constructive.
In ciuda dimensiunilor sale impuse de standardele de calitate pe care le respecta, ferestrele pastreaza un design atragator, asemanator cu al unei ferestre traditionale.

Caracteristici:

- Profil REHAU cu 5 camere de aer;
- feronerie G-U;
- Coeficient de transfer termic al profilului K=0,71W/mk;
- Sticla Low-E cu coeficient redus de transfer termic;
- adancime de montare 120mm.

...
Tamplarie PVC REHAU profile Geneo

EFICIENTA PERFECTA A ENERGIEI
Abordarea plină de responsabilitate a folosirii materiei prime, care scade din ce în ce mai mult, câştigă din ce în ce mai mult teren în domeniul construcţiilor. Prin ordonanţa de economisire a energiei şi paşaportul energetic al clădirilor şi datorită creşterii continue a costurilor de energie reducerea pierderilor de energie a devenit un stâlp de bază pentru construcţii eficiente din punct de vedere energetic. Cum cea mai mare pierdere de căldură se realizează prin elementele de fereastră şi faţadă neizolate suficient, REHAU a avut în vedere calităţi energetice perfecte la crearea noii generaţii de profile de ferestre REHAU. Rezultatul este o nouă dimensiune în construcţia ferestrelor, îmbinarea revoluţionară a materialului REHAU hightech RAU- FIPRO® cu o construcţie inovativă de profile REHAU GENEO®.

Izolator termic imbatabil
CGENEO este din punct de vedere energetic cel mai bun sistem de profile de ferestre cu o adâncime constructivă de 86mm care există în acest moment pe piaţă. Cu ajutorul profilelor GENEO se pot realiza ferestrele cele mai eficiente din această clasă din punct de vedere energetic. Ele crează o climă plăcută pe care şi-au dorit-o beneficiarii dintotdeauna. Cheia succesului este faptul că noul sistem facilitează în mod flexibil toate cerinţele energetice fără a trebui să fie făcute compromisuri în ceea ce priveşte buna izolare fonică sau eficienţa antiefracţie. Ferestrele GENEO îmbină clasa de protecţie fonică 5 şi clasa de rezistenţă la efracţie 2 fără întărire din oţel cu unicele sale calităţi de izolare termică. Datorită materialului profilelor armat cu fibre se poate renunţa la oţel, ceea ce duce la eliminarea punţilor termice de neevitat până acum. Sistemul cu garnitură de mijloc şi module termice opţionale obţine la o adâncime standard de montare valori de izolare termică asemănătoare cu standardul casei pasive. Astfel un proprietar al unei case cu noile ferestre GENEO MD poate economisi pe an până la 1.341 L ulei de încălzire – la stadiul actual al preţurilor aprox. 1.006 € – şi în acelaşi timp să scape mediul înconjurător de cel puţin 3 ½ T CO2.*

Pentru viitor tot ce e mai bun – Noul sistem de ferestre GENEO® din materialul hightech RAUFIPRO®

...
Tamplarie PVC REHAU profile Polytec 50

Tamplarie PVC REHAU

POLYTEC 50

REHAU Polytec 50 este solutia pentru fatade eficiente din punct de vedere al izolarii termice, deasemenea ofera o eficienta economica ridicata si un design sofisticat. Se pot configura cu usurinta in functie de preferinte iar pentru asta va stau la dispozitie o multitudine de profile cu acoperire de aluminiu si latimi vizibile de 50mm. Sunt compatibile cu toate sistemele de profile pentru usi si ferestre REHAU.

Caracteristici:

- Profile de acoperire din aluminiu extrudat;
- Coeficient de transfer termic al profilului K=1,3 W/mk;
- adancime de montare 71 - 134mm.