Promotion Business Team - Tamplarie pvc si aluminiu Ilfov

Balustrade

...
Balustrada din Sticla

Nu exista nici o îndoiala ca o balustrada de sticla adauga eleganta oricarei locuinte sau proprietati comerciale si se îmbina cu orice design de interior. Oferim diferite forme de balustrade si accesorii.

În tendintele moderne de design interior, sticla a luat locul celui mai versatil material, care arata la fel de coerent cu multe stiluri arhitecturale. Optiunea de a personaliza balustrada este deosebit de atractiva pentru cei care doresc sa aduca la viata ceva original si unic. Oferim o mare varietate de feronerie cu diverse finisaje, de la inox la optiuni din lemn cu sau fara mâna curenta.

...
Balustrada din Aluminiu Eloxat

Balustradele din aluminiu eloxat se remarca prin tehnicitate si facilitatea instalarii. Printr-o adaptare constanta a design-ului la evolutia pietei, modelele diferite de balustrade din aluminiu permit numeroase configuratii.

...
Balustrada Traforata

Fie ca vorbim despre terase sau balcon, balustrada traforata este raspunsul când vine vorba de un stil modern si design impresionant. Desi acestea impresioneaza prin eleganta si rafinamentul finisajului, punctul forte al balustradelor traforate este reprezentat de durabilitatea în timp si rezistenta contra intemperiilor. Datorita vopsirii în câmp electrostatic acestea câstiga un grad ridicat de rezistenta contra zgârieturilor si abraziunii.