Persident - Clinica Dentara Bucuresti

Chirurgie orala

...
Extractii dentare

Tratamentul cu extractii dentare este o procedura care presupune îndepartarea unui rest radicular sau a unui dinte care a suferit o carie profunda si care nu mai poate fi salvat.În cabinetele clinicilor noastre stomatologice din Bucuresti, procedura de extractie este recomandata pacientilor doar în cazul în care dintele este complet distrus de carie, iar tratamentele conservative aplicate anterior nu l-au putut salva. 

De altfel, extractiile dentare se mai recomanda în urmatoarele cazuri:

  1. Evitarea extinderii infectiei de la dintele afectat la dintii vecini, sanatosi;
  2. Extragerea molarilor de minte;
  3. Fracturi la nivelul radacinii dentare;
  4. Dinti în faze avansate ale parodontozei;
  5. Extractia în scop ortodontic.

...
Implant dentar

În cazul dintilor lipsa sau a celor care se afla în imposibilitatea de a mai fi salvati, un implant dentar reprezinta una dintre cele mai bune solutii pentru recuperarea functiilor dintelui natural, pastrând în acelasi timp un efect estetic incontestabil.
Ce este un implant dentar?
Implantul dentar este o piesa din titan dur, mai exact o radacina artificiala care se insereaza în os la nivelul mandibulei sau al maxilarului, în locul dintelui lipsa. În cadrul cabinetelor PERSI-DENT, tratamentul cu implanturi dentare vizeaza o durata mare de viata, o functionalitate sporita a masticatiei si un zâmbet de invidiat.