Recycle International - Centru de reciclare

Tipuri deseuri colectate

...
Tipuri de deseuri colectate

Deseurile reprezinta una dintre problemele cele mai importante în activitatea de protectie a mediului, respectiv în asigurarea unei dezvoltari sustenabile.

Managementul modern al deseurilor pune accent pe tratarea si pe eliminarea acelor tipuri de deseuri care nu pot fi reciclate în mod sigur pentru mediu.
Când vorbim despre managementul deseurilor, putem spune ca tendinta este a unui sistem integrat cu mai multe resurse bazate pe separarea sursei, urmata de reprelucrare, de reciclare, de utilizarea energiei, sau de tratarea cu un numar ridicat de tehnologii. 

Societatea este autorizata sa preia diferite tipuri de deseuri:

deseuri din HÂRTIE si din CARTON;
deseuri industriale reciclabile din mase plastice: PET, PP, PE, PVC, ABS, folie stretch etc.
deseuri din ambalaje: butelii PET, folie PE, ladite PP si PVC, carton, hârtie, cutii metalice, cutii de conserve, doze de bauturi, sticla;
deseuri din ambalaje de lemn: paleti, ladite, tamburi etc.
Pentru o oferta personalizata, CONTACTEAZA-NE!


Ce si cum colectam?

Colectam orice tip de deseu reciclabil care poate fi luat cu mâna (care sa nu contina uleiuri sau alte deseuri periculoase).
Colectam hârtie, dar nu trebuie sa fie umeda.
Colectam ziare/reviste, acestea trebuie sa fie legate cu o banda de plastic, sau vrac. De asemenea, daca sunt diferite tipuri de hârtie, acestea trebuie colectate în saci de folie sau în cutii de carton.
Colectam carton, dar acesta trebuie sa fie presat si legat cu o banda de plastic.
Colectam sticla doar de la ambalaje (borcane, sticle de apa etc.);
Colectam diferite categorii de materiale plastice, pe categorii. 
Asiguram solutii viabile si pentru alte tipuri de deseuri industriale reciclabile (de ex.: deseuri metalice feroase si neferoase, lemn, textile, etc.) prin intermediul partenerilor nostri de încredere.

Ce NU colectam? 

În momentul de fata NU colectam ambalaje din Tetra Pak. Aceste ambalaje sunt acele cutii din carton în care sunt îmbuteliate sucuri, lapte, sosuri sau alte produse pasteurizate.