Print & Cover Design - Sisteme de Umbrire, Inchideri Terase Bucuresti

Copertine

...
Copertine retractabile / mobile

Sistemul de umbrire externa oferit de noi este considerat cel mai inteligent sistem de copertine cu brate de pe piata si ofera posibilitati aproape nelimitate. Este echipat cu mecanism nou de tip contragreutate (standard) si cu mecanism de contragreutate pentru jgheab cu patru rulmenti. Caracterizat de o rezistenta ridicata la conditiile meteorologice dure si este potrivit pentru balcoane, spatii deschise si zone de coasta. Copertinele noastre pot functiona cu un sistem automat de miscare (motor Somfy).

...
Copertine retractabile cu caseta

Sistemul de umbrire copertina retractabila casetata este disponibil in doua variante (tip Horizon & tip Flobox) si se distinge datorita frumusetii inovatoare si robustetii remarcabile. Copertina retractabila casetata Horizon este ideala pentru cafenele si restaurante, dar poate oferi solutii si pentru constructii mai exigente. Copertinele retractabile casetate Flobox sunt constructii mai mici, usoare si economice, recomandate pentru aplicatii mai mici. Ambele sisteme sunt alimentate si sunt echipate cu un sistem de curatare a tesaturii copertinei, care atunci cand caseta este inchisa, ofera tuturor partilor o protectie maxima.

...
Copertine verticale balcon

Copertinele verticale ofera avantaje proprii.
Copertinele noastre, se pot adapata usor la aproape orice balcon sau terasa , fiind montate pe vertical, unele copertine pot fi ancorate de balustrada pentru un sprijin mai bun impotriva vantului.
Copertinele verticale cu ancorare la podea si de obicei sunt preferate in zonele cu vant.

...
Marchize

Shading.ro ofera o gama variata de marchize, marchize retractabile, marchize de terase si marchize balcon la preturi competitive.
Marchizele sunt mod facil de acoperire si protectie pentru orice suprafata de la 0,5m pana la 5,50 m si cu o raza de proiectie de la 0,5 m la 1,50 m.
Marchizele sunt construita din aluminiu si PVC, rezistenta la intemperii. Cu posibilitatea de constructie a 7 tipuri diferite si un tip greu (cu profile de aluminiu diferite), oferind astfel acoperire pentru toate gusturile (atat marchize de balcon cat si marchize de terasa).
Marchizele mobile pot fi personalizate in functie de culoarea materialului, dimensiunile dorite, mecanismul de strangere (manual sau electric).

Categorii
Date de contact
0741290250; 0748072503
Str. Sangerului , nr. 26B, sector 1,
Distribuie