SNSPA, Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative - Bucuresti

Facultati

...
Facultatea de Stiinte Politice

Facultatea de Stiinte Politice este una dintre cele mai mari facultati de stiinte politice din România.
Prin programele de studiu oferite si activitatea de cercetare desfasurata, Facultatea de Stiinte Politice îsi propune sa dezvolte disciplina stiintelor politice si a celor conexe dar si valorile democratice si civice ale societatii românesti.
Personalul academic al Facultatii are o pregatire multi-disciplinara asigurând un suport de calitate programelor de studii. Absolventii Facultatii de Stiinte Politice sunt apreciati pentru pregatirea solida si setul de abilitati profesionale si sociale detinut si în prezent lucreaza atât în tara cât si în strainatate.

Daca ati pornit în cautarea unui loc în care educatia academica se îmbina cu pragmatismul, aici este locul potrivit.

Absolventii nostri sunt înarmati sa faca fata exigentelor unei piete a muncii în continua dinamica.

Fiind convinsi ca flexibilitatea si specializarea multidisciplinara ofera mai multe oportunitati, am dezvoltat în facultatea noastra o oferta academica variata pentru toate etapele învatamântului universitar.

Programele noastre de formare sunt astfel gândite încât sa ofere un avantaj competitiv absolventilor si aceasta pentru ca întelegem ca în societatea de astazi este nevoie, mai mult decât oricând, de minti capabile sa analizeze si sa rezolve rapid si eficient probleme complexe. În acest sens încercam sa oferim atât predarea unor cunostinte teoretice fundamentale cât si sa formam deprinderi practice.

Închei prin a va invita sa descoperiti facultatea noastra.

...
Facultatea de Administratie Publica

Profesionalism, Inovatie si Talent sunt cele trei cuvinte cheie care caracterizeaza Facultatea de Administratie Publica; o facultate activa, care se mândreste cu peste doua decenii de experienta academica si de cercetare în stiintele guvernarii si mii de absolventi dedicati serviciului aflat în interesul cetateanului.
O facultate în care fiecare student(a) devine membru dinamic al unei comunitati ce valorizeaza competitia, dar crede în munca în echipa. Scopul central al facultatii este formarea actualilor si viitorilor functionari publici din administratia publica centrala si locala. Profesorii nostri si cadrele asociate contribuie la realizarea de studii si cercetari stiintifice în domeniul administratiei publice si private, colaborând cu organisme nationale si internationale de profil.

Administratia europeana si guvernarea merita studiate aici, la Facultatea de Administratie Publica din cadrul SNSPA.
Profesori cu reputatie nationala si internationala, programe acreditate intern si european (suntem, in acest moment, singurii din tara care se pot lauda cu un program de licenta acreditat european, de Asociatia Europeana de Acreditare a Programelor in Administratia Publica – EAPAA, Olanda), parteneri institutionali din mediul de afaceri, absolventi încadrati în organizatiile publice si private din tara si de peste hotare, studenti cu suflet si viziune, idei, aspiratii si … bratele deschise viitorului!

Noi suntem exact asa cum ne dorim sa fie guvernarea: eficienta, profesionista si de încredere! Iar eu îmi doresc sa va convingeti de acest lucru urmând studiile universitare de licenta, masterat si doctorat la noi, în Facultatea de Administratie Publica, comunitatea adevaratilor profesionisti!

Avem douazeci de ani plini de motive pentru care merita sa ne alegeti.

...
Facultatea de Comunicare si Relatii Publice

Facultatea de Comunicare si Relatii Publice este o institutie dinamica si prestigioasa, care s-a afirmat ca o scoala de comunicare de renume. Facultatea de Comunicare si Relatii Publice încurajeaza si sustine excelenta academica în domeniul comunicarii si al relatiilor publice, atât prin programele de studii, cât si prin cercetarea în aceste domenii.
Facultatea promoveaza initiative de colaborare cu organizatii de comunicare si publicitate, deruleaza proiecte de cercetare si programe de studii doctorale si de masterat comune cu universitati de renume din strainatate, ceea ce contribuie la prestigiul si la cresterea vizibilitatii FCRP în mediul academic si în cadrul industriei de profil. Eforturile continue ale facultatii se concentreaza pe derularea unor programe de studii de înalta calitate, în care metode creative si inovative de predare sunt utilizate în beneficiul studentilor.

Facultatea de Comunicare si Relatii Publice este o facultate tânara, dinamica, în continua schimbare si adaptare la cerintele pietei.

Îi învatam pe studentii nostri cum sa fie profesionisti în domeniul comunicarii, capabili sa faca fata oricaror provocari ale secolului al XXI-lea.

Învatam de la ei, în acelasi timp, sa ramânem conectati la schimbarile extrem de rapide ale tehnologiei, ale cerintelor pietei, ale vietii sociale si profesionale în general.

Într-un secol al vitezei, stim cu certitudine ca putem pregati profesionisti capabili sa devina specialistii de mâine în domenii care nu exista înca, ce vor folosi tehnologii care înca nu s-au inventat.

Suntem cu un pas înaintea celorlalti, pentru ca ne reinventam continuu alaturi de studentii nostri.

...
Facultatea de Management

Facultatea de Management, cea mai tânara structura din cadrul SNSPA, îsi asuma rolul de a pregati tinerii care îsi doresc o cariera în structurile de conducere ale organizatiilor, în practica si consultanta de afaceri si management.
Experienta pe care profesorii o aduc cu ei în sala de curs nu este doar aceea a unor excelenti dascali, ci si a unor profesionisti care au contact permanent cu mediul de afaceri, în calitate de practicieni sau traineri. Cunostintele si abilitatile necesare pentru dezvoltarea profesionala rapida a absolventilor facultatii sunt asigurate nu numai în contextul cursurilor si al stagiilor de practica oficiale, ci si în cadrul unor proiecte studentesti dinamice, inedite pentru spatiul universitar din România. Activitatea academica si proiectele de amploare ale facultatii si ale studentilor acesteia sunt sustinute de mediul de afaceri, prin parteneriatele realizate de facultate.

În urmatorii ani, Facultatea de Management va influenta, fara îndoiala, mediul de afaceri românesc.

Tinerii care vor absolvi aceasta facultate vor detine o baza solida de informatii referitoare la domenii variate care interfereaza cu sfera managementului. Mai mult decât atât la finalizarea celor trei ani de studii universitare, absolventii Facultatii de Management vor fi deja initiati în practica manageriala propriu-zisa.

Dezvoltam competente si abilitati, formam profesionisti. Ne asumam rolul de a pregati în conformitate cu cerintele de pe piata fortei de munca si a mediului de business românesc, tinerii care îsi doresc o cariera în structurile de conducere ale organizatiilor sau doresc sa devina antreprenori de succes.

Eforturile noastre se concentreaza atât spre pregatirea unor teoreticieni straluciti, cât si a unor practicieni competenti. Tocmai aceste competente vor face diferenta pe piata fortei de munca.

Categorii
Date de contact
0372249771
Bd. Expozitiei, Nr. 30 A, Sector 1, Bucuresti
Distribuie