Solarlink - Comercializare si instalare sisteme fotovoltaice, Bucuresti

Rezidential

...
Sisteme fotovoltaice pentru acasa

Redu costurile cu energia electrica având grija de mediul înconjurator

În contextul global în care costurile de electricitate sunt în continua si necontrolata crestere, Solarlink iti ofera solutii cu cost fix si cu o durata de viata de peste 25-30 ani. Astfel, facturile tale de energie vor fi mai predictibile si costurile mult mai scazute.

Cum determini solutia de care ai nevoie?

Pornesti de la o analiza a consumului actual si iei în considerare cresterile pe care le vei avea în viitor

În prima faza, calculeaza consumul tau anual de energie electrica, însumând cantitatile exprimate în kWh pentru ultimele 12 facturi consecutive.

Apoi, considera cum va evolua acest consum în urmatorii ani. Îti vei achizitiona o masina electrica? Va fi mai rentabil sa îti schimbi centrala pe gaz, cu una electrica, alimentata din sistemul fotovoltaic? Intentionezi sa îti încalzesti electric piscina?

În urma analizei de mai sus, determina cantitatea de energie electrica pe care doresti sa o acoperi din productia sistemului fotovotalic. Comunica-ne aceasta cantitate si specialistii nostri vor alcatui configuratia optima a sistemului tau fotovoltaic în functie de acest parametru si de specificul locatiei tale: tip acoperis, înclinatie, orientare, factori de umbrire etc. Totul va fi calibrat bugetului în care doresti sa te încadrezi, bineînteles.

Toate informatiile vor fi concretizate intr-un studiu de solutie in care vei regasi transparent, toate detaliile de care ai nevoie pentru a lua o decizie, in cunostinta de cauza.

https://solarlink.ro/sisteme-fotovoltaice-pentru-acasa