Solexpert - Solutii complete pardoseli Bucuresti

Covor PVC

...
Omogen

Mipolam Symbioz este un covor PVC omogen cu multiple calitati, dedicat spatiilor cu un trafic extrem. Face parte din categoria covoarelor cu cea mai mare rezistenta la abraziune, este confectionat din materiale reciclabile si este disponibil intr-o gama larga de nuante pastelate. Este usor de intretinut si de curatat si este rezistent la foc. Suprafata este tratata cu Evercare, tratament poliuretanic structurat care actioneaza impotriva petelor, a agresiunii chimice si zgarieturilor. Are proprietati antistatice si este tratat antibacterial si antifungic.

...
Eterogen

Suprafata calandrata a covorului PVC Taralay Premium ii asigura o durabilitate mare, iar ranforsarea cu fibra de sticla ii confera rezistenta sporita la indentare. Este dedicat spatiilor cu trafic intens precum magazine, scoli, birouri, spitale. Are proprietati acustice, termice si antistatice si un finisaj mat. Datorita ranforsarii cu plasa de fibra de sticla are o stabilitate dimensionala deosebita si se poate utiliza inclusiv pentru spatiile incalzite prin pardoseala. Este creat din materiale reciclabile 100% si este tratat cu Protecsol, un tratament poliuretanic datorita caruia nu necesita o refacere ulterioara a stratului de uzura.

...
Conductiv

Mipolam Elegance EL5 este o pardoseala PVC conductiva, conforma Standardului European 1081 (104 ≤ Rt ≤ 106), disponibila in role cu latimea de 2m. Mipolam Elegance EL5 este un covor PVC omogen cu grosime de 2mm, ce contine granule incapsulate si un suport conductiv, care ii asigura proprietati conductive optime in mod constant pe durata ciclului de viata. Are un design elegant, o rezistenta excelenta la incarcari statice si mobile, conform clasei 34-43 din Standardele Europene. Pardoselile Mipolam El sunt destinate spatiilor din industria electronica si high-tech, spatiilor curate, sectiilor de terapie intensiva si blocurilor chirurgicale. Nu aluneca, au proprietati ignifuge si pot fi instalate in spatii incalzite prin pardoseala.

Controlul descarcarilor

Pardoselile Mipolam El asigura eliminarea pe termen lung a sarcinilor electrostatice, precum si securitatea personalului.

Acumulari scazute de sarcini

Pardoselile Mipolam El asigura un nivel cat mai scazut de acumulari de sarcini electrostatice pentru echipamente si oameni.

Rezistenta mecanica

Pardoseala Mipolam Elegance are o suprafata omogena si compacta care rezista pe termen lung la incarcari statice si dinamice.

...
Antiderapant

Tarasafe Ultra Comfort este un covor PVC antialunecare destinat spatiilor cu trafic intens precum scarile, baile, bucatariile si spatiile tehnice. Are in compozitie particule de cristale minerale si este ranforsat cu fibra de sticla care ii confera o rezistenta crescuta. Suprafata sa este tratata cu fungicide si bacteriostatice Sanosol si cu Sparclean, care ii confera rezistenta sporita la murdarie si la pete si permite o curatare usoara. Se remarca prin rezistenta, durabilitate, igiena si intretinere usoara, precum si printr-o buna capacitate de absorbtie a zgomotelor ambientale. Este creat din materiale reciclabile 100% la finalul ciclului de viata.

Categorii
Date de contact
0758377417
Bd. Pipera , Nr. 1-6, Hyperion Towers, Et. 9, Voluntari, judetul Ilfov
Distribuie