Tehnic Profil Construct - Montare si service tamplarie, aluminiu, PVC, Bucuresti

Sisteme umbrire

...
Jaluzele verticale

Jaluzelele verticale sunt solutia ideala pentru a întregi look-ul casei tale. Gama variata de modele si paletarul bogat de culori se pot combina usor pentru a întregi atmosfera caminului tau. Fiind o alternativa facila la clasicele perdele, jaluzelele verticale nu doar ca îti îmbraca ferestrele într-un mod estetic placut, dar îti ofera si posibilitatea de a regla lumina care patrunde în încapere. Jaluzelele verticale sunt o modalitate practica de protectie împotriva luminii. Principalul avantaj al acestora este faptul ca lamelele se pot monta si demonta foarte usor de pe sina si se pot spala cu apa si sapun.

...
Jaluzele orizontale

Jaluzelele orizontale reprezinta un sistem eficient de umbrire. Perforate, care imita lemnul, colorate sau din aluminiu, jaluzelele sunt potrivite pentru orice încapere datorita modelelor versatile. Se monteaza foarte usor pe tamplarie si se pot combina usor cromatic cu restul încaperii datorita gamei variate de culori pe care le avem disponibile. Principalul avantaj al acestora este faptul ca pot fi curatate foarte usor fara a fi necesara demontarea lor.

...
Rolete textile

Roletele textile sunt cea mai durabila, practica si economica solutie pentru umbrirea locuintei. Acestea pot fi montate in varianta simpla, cu ax sau cu ghidaje si caseta. Materialul din care sunt confectionate este variat, plecand de la material simplu, uni, pana la material reflexiv, care respinge total lumina sau rolete zebre, denumite si day and night.