Termo Promptservice - Montaj si reparatii termopane si plase de tantari, Bucuresti

Reglaj termopane

...
Reglaj termopane

Reglaj termopane, executate de profesionisti

O serie de semnale venite din modul de functionare a usilor si ferestrelor dumneavoastra va pot transmite ca tamplaria are nevoie de un reglaj termopane, facut de catre profesionisti in aceasta meserie, pentru a va recapata eficienta energetica a locuintei dumneavoastra. Echipa noastra va ofera astfel de servicii profesionale, iar, ca sa stiti cand trebuie sa apelati la ele, va mentionam mai jos cateva indicii.

Daca fereastra nu se inchide bine sau se inchide, dar printre rama patrund curenti de aer, ori agata atunci cand o lasati pe spate, daca cerceveaua nu se etanseizeaza perfect pe toc, daca se produce condensul pe partea inferioara a sticlei, la temperaturile scazute ale mediului, cu siguranta aveti nevoie de aceste servicii, ca si atunci cand ferestrele se deschid sau se inchid de la sine.

Cum se verifica daca tamplaria necesita reglaj termopane

Exista o metoda simpla de a verifica daca etanseizarea este perfecta sau nu, luand o foaie de hartie si introducand-o intre toc si deschidere. Dupa ce se inchide manerul, se trage foaia. Daca etanseizarea este slabita, foaia va putea fi trasa fara a opune nici un fel de rezistenta, iar acest lucru va spune clar ca aveti nevoie de serviciile noastre. Nu lasati defectul sa se adanceasca, deoarece el poate atrage dupa sine si alte probleme legate de tamplarie. Indicat ar fi sa ne contactati si, in cel mai scurt timp, o echipa se va prezenta la domiciliul dumneavoastra pentru a efectua lucrarile necesare de reglaj termopane.

Orizontalitatea ferestrei, prin lucrari de reglaj termopane

Chiar daca geamurile de termopan sunt concepute pentru a dura o perioada indelungata de timp, la un moment dat puteti observa ca orizontalitatea nu mai este perfecta, iar geamul se sprijina direct pe toc. In general, acest lucru se intampla din cauza balamalei superioare si uneori chiar si a celei inferioare, motiv pentru care aveti nevoie de o operatie de reglare. Acesta este doar unul din cazurile pe care noi le rezolvam cu succes, astfel incat fereastra dumneavoastra sa functioneze din nou la parametrii ei initiali. Trebuie doar sa ne contactati, pentru ca operatorii nostri sa se deplaseze la domiciliul dumneavoastra si, cat mai rapid, sa va bucurati de atuurile oferite de o tamplarie de termopan perfect montata.

Reglaj termopane si sistem de inchidere

Alte operatii de reglare sunt necesare in cazul feroneriei, adica la sistemul de inchidere, care se poate defecta destul de usor, tinand cont ca este supus zilnic actiunilor mecanice. Se poate intampla ca fereastra sa nu se inchida perfect, insa doar un cunoscator al meseriei va depista cu precizie problema si va gasi solutia potrivita, deoarece defectele pot interveni la diferite niveluri, de exemplu, cele care apar la blocatorii perimetrali.

Nu este indicat sa incercati sa faceti acest reglaj termopane pe cont propriu, deoarece aveti nevoie de o cunoastere in amanuntime a sistemului, pentru a obtine un rezultat de calitate, dar si de instrumentele necesare. Noi dispunem de personal de inalta calificare si de unelte moderne pentru a face ca tamplaria dumneavoastra sa fie iarasi ca noua.