Termo Promptservice - Montaj si reparatii termopane si plase de tantari, Bucuresti

Etansare garnitura termopan

...
Etansare garnitura termopan

Tamplaria de termopan este e o metoda foarte moderna de a imbunatati eficienta energetica a unei locuinte, caci avand instalate ferestre si usi in astfel de tamplarie, casa dumneavoastra ar trebui sa beneficieze de o mentinere a caldurii in interior, in timpul iernii, si de o buna izolare fonica. Dar ce se intampla daca, fiind in dreptul unui geam care este inchis, simtiti totusi un curent de aer rece care vine din directia lui? Cu siguranta exista o problema in ceea ce priveste sistemul de tamplarie, iar aceasta ar putea fi la garnitura etansare termopan Ultra 6000. Cand aceasta este noua, in foarte buna stare, curentii de aer nu circula prin ferestre, nici zgomotul din exterior nu se aude in casa, insa, cu timpul, garnitura se deterioreaza si trebuie schimbata. Ea se monteaza in locul de contact dintre toc si cercevea, numindu-se si cheder.

Garnitura etansare termopan Ultra 6000 sau cheder

Materialul din care este fabricata aceasta garnitura este un tip de cauciuc sintetic, un elastomer, folosit intr-o gama larga de aplicatii. Ca sa fie etansa, ea a fost tratata special, cu un fel de lubrifiant, insa acesta dispare cu timpul, din cauza multiplelor actiuni exterioare, cum ar fi curatirea geamului si stergerea lui pentru intretinere.

Deoarece, dupa circa doi ani de la instalarea ferestrelor, garnitura etansare termopan Ultra 6000 incepe sa se macine sau sa se taseze, aveti nevoie de o echipa specializata in reparatii de acest gen pentru a o inlocui. In acest sens, noi va vom sta la dispozitie si va vom oferi servicii profesionale si prompte, garantandu-va calitatea lucrarilor pe care le executam.

Imbatranirea garniturii etansare termopan Ultra 6000

Este important sa observati din timp cand chederul incepe sa cedeze, adica se macina sau se taseaza, pentru a ne contacta, iar noi vom remedia cu promptitudine aceasta problema. Echipa noastra se va deplasa la locuinta dumneavoastra pentru a inlocui garnitura, pe care o puteti achizitiona tot de la noi, la un pret fara concurenta. Trebuie stiut ca, impotriva zvonurilor, aceasta nu poate fi reparata sau intretinuta intr-un mod special pentru a nu se deteriora dupa o anumita perioada, prin urmare, va trebui sa o inlocuiti cu una noua, pentru ca sa va protejati in acest mod si sistemele de inchidere.

Defecte la garnitura etansare termopan Ultra 6000

Cum va dati seama daca o garnitura este imbatranita? Este destul de simplu, in primul rand atunci cand o stergeti, veti vedea petele care raman pe carpa, acesta este un semn ca lubrifiantul cu care a fost tratat chederul a fost inlaturat, sub actiunea diferitilor factori, iar garnitura incepe sa se macine. De asemenea, daca apa provenita de la ploaie patrunde in tocul ferestrei sau chiar in interior, ori zgomotele de afara nu mai sunt stopate la inchiderea geamului, acestea pot fi semne clare ca va trebui sa inlocuiti garnitura etansare termopan Ultra 6000 cu una noua. Apelati la serviciile noastre profesioniste din timp, pentru a beneficia din nou de avantajele tamplariei de termopan si pentru ca defectele sa nu se agraveze.