Vega Prod Sistem - Inchideri balcoane si terase, reparatii termopane, Bucuresti

Usi de garaj

...
Usi de garaj sectionale

Usile de garaj sectionale reprezinta alegerea ideala pentru a asigura confort, siguranta si izolatie optima pentru spatiul tau. Realizate din panouri tip sandwich cu pereti dubli, aceste usi ofera cea mai buna izolatie termica si fonica, ajutandu-te sa mentii costurile cu energia la un nivel scazut. La Vega Prod, iti oferim posibilitatea de a-ti personaliza usa de garaj sectionala cu o gama variata de culori, astfel incat aceasta sa se potriveasca perfect cu proiectul tau.

Oferim Diverse Culori si Texturi, Inclusiv Impletituri Lemn

Avem pe stoc o gama variata de culori, inclusiv modele ce imita lemnul, astfel incat putem oferi un termen de executie rapid pentru aproape orice nuanta aleasa de tine. Cu ajutorul usilor de garaj sectionale de la Vega Prod, vei adauga un plus de eleganta si rafinament locuintei tale.

Masuratori si Montaj Profesional

Masuratorile si montajul usilor de garaj sectionale sunt asigurate de personalul nostru calificat si specializat, cu o experienta de aproximativ 10 ani in domeniu. Vom fi alaturi de tine pe toata durata procesului, asigurandu-ne ca usile de garaj sectionale sunt instalate corespunzator, pentru a oferi performanta si functionalitatea dorita

...
Usi de garaj tip rulou

Eficiente si Compacte

Usile de garaj tip rulou reprezinta solutia ideala pentru a beneficia de eficienta si functionalitate, ocupand un spatiu redus atunci cand sunt stranse intr-o caseta. Aceasta caracteristica face ca aceste usi sa fie ideale pentru spatiile cu limitari de spatiu.

Izolare Termica si Rezistenta

Usile de garaj tip rulou sunt concepute cu lamele umplute cu spuma poliuretanica, asigurand astfel o buna izolare termica si rezistenta. Aceasta caracteristica ajuta la mentinerea temperaturii optime in interiorul garajului si reduce costurile cu incalzirea sau racirea spatiului.

Flexibilitate in Dimensiuni

In functie de nevoile proiectului tau, lamelele usii de garaj tip rulou pot avea dimensiuni de 55 sau 77 mm. Caseta in care se strang lamelele poate varia in dimensiune, asigurand un aspect estetic placut si optimizarea spatiului disponibil.

Usi de Garaj Personalizate

Pentru a se potrivi perfect cu proiectul tau, usile de garaj tip rulou pot fi executate in diferite dimensiuni. Cele cu lamela de 55mm pot fi executate intre 1500mm si 3500mm latime, si 1500 cu 3000mm inaltime, in timp ce cele cu lamela de 77 pot fi executate intre 1800mm si 4800 latime si 1800mm cu 4800 inaltime.

Multiple Modalitati de Actionare

Usile de garaj tip rulou pot fi actionate in moduri variate, pentru a se adapta nevoilor tale:

  • Actionare electrica cu intrerupator
  • Actionare electrica cu intrerupator si telecomanda
  • Actionare cu arc pretensionat
  • Actionare manuala cu reductor si manivela

Solutia Practica si Eficienta

Usile de garaj tip rulou ofera o solutie practica si eficienta pentru spatiile cu spatiu redus, asigurand izolare termica si functionarea facila. Echipa noastra de profesionisti va sta la dispozitie pentru a alege cea mai buna configuratie pentru nevoile tale. Contacteaza-ne pentru a afla mai multe detalii despre usile de garaj tip rulou si pentru a gasi solutia perfecta pentru garajul tau!