Viatrix Star - Vanzare si montaj de tamplarie PVC, Bucuresti

Tamplarie aluminiu

...
Tamplarie Aluminiu

Profilele din aluminiu reprezinta optiunea ideala pentru cladirile mari, usile glisante ale unei vile sau pentru sisteme arhitecturale complexe, de genul unor vitraje ample, fatade tip perete-cortina, sere si cupole de sticla, pentru care durabilitatea este factorul principal. Comanda acum tamplarie aluminiu la cel mai bun pret! Termopane, Profilco, Exalco, Aluprof si Schüco. Cea mai buna oferta de tamplarie aluminiu de pe piata!

Tâmplaria de aluminiu aduce un grad ridicat de stabilitate, eficienta energetica, valoare crescuta, cadru îngust si modern, functionare buna, întretinere minima si durata lunga de viata.

În plus, are avantajul de a oferi o protectie ridicata împotriva furtunilor si a vânturilor puternice, are protectie de înalta securitate împotriva tentativelor de efractie si izolare fonica superioara.

Cu rezistenta sporita si, în acelasi timp, greutate redusa, ferestrele si usile de aluminiu sunt elegante, putând fi integrate usor în orice cladire. Fiind mult mai înguste decât profilele de PVC sau lemn, geamurile termopan cu tâmplarie de aluminiu permit patrunderea unei cantitati mai mari de lumina în cladire.

Acestea pot fi vopsite într-o gama larga de culori, adaptate oricarui design. Oferta noastra poate fi realizata cu profile de la mai multi producatori de top, precum Profilco, Exalco, Aluprofi si Schüco.