Viatrix Star - Vanzare si montaj de tamplarie PVC, Bucuresti

Tamplarie lemn stratificat

...
Tamplarie lemn stratificat

Tamplarie lemn stratificat reprezinta cea mai eleganta optiune pentru o locuinta. Desi reprezinta o investitie initiala mai mare, tâmplaria din lemn adauga valoare unei proprietati. Comanda acum tamplarie lemn stratificat la cel mai bun pret! Termopane, usi, fereastre lemn stratificat.

Totodata, ferestrele si usile cu geam termopan si profil de lemn sunt mai sigure, mai durabile si mai rezistente în timp, având o durata de viata de pâna la 50 de ani sau chiar peste. În acelasi timp, acestea ofera si o foarte buna izolare fonica si termica.

Lemnul stratificat rezista în timp fara sa sufere schimbari majore ale proprietatilor fizico-chimice si nu se dilata, indiferent de anotimp. Acesta respira permanent si, astfel, nu face condens pe profil si elimina problema aparitiei mugegaiului.

Tâmplaria din lemn este disponibila în variante de densitate mica (molid), densitate medie (meranti) si densitate mare (frasin, stejar, pin nordic). Lemnul este tratat cu lac pe baza de apa, care poate fi natur sau colorat.