Future Line Instal - Reparatii, instalare, incarcare cu freon, curatare aer conditionat, Bucuresti

Curatare (igienizare) aer conditionat

...
Curatare (igienizare) aer conditionat

Compania Future Line Instal SRL Bucuresti presteaza servicii de curatare (igienizare) aer conditionat folosind solutii profesionale in Bucuresti si Ilfov, dar si in judetele limitrofe: DambovitaPrahova, IalomitaCalarasiGiurgiuTeleorman. Avem preturi corecte.

Avem dotari tehnice moderne si o flota auto mare si moderna care ne permite sa ajungem rapid la clienti. In plus, intrucat compania are 45 de angajati, avem mai multe echipe de specialisti, lucru foarte important mai ales cand este varful de sezon.Am organizat un serviciu de permanenta (call center non-stop) la numarul unic de telefon 021.201.11.14.

Curatarea aerului conditionat este foarte important pentru sanatarea persoanelor care locuiesc sau lucreaza in acele incaperi,

In cazul unor aparate de climatizare care nu sunt igienizate corespunzator, aerul din incapere este mult mai poluat decat cel exterior, putand provoca alergii sau diverse boli oftalmologice, pulmonare sau agravarea unor boli existente etc.

In cazul in care la pornirea aerului conditionat simtiti un miros intepator, greu de respirat, este necesar sa contactati de urgenta o firma care se ocupa de service aer conditionat pentru a-l curata.

Periodic ar trebui sa programati o revizie a aparatelor de aer conditionat din locuinta sau afacerea dumneavoastra pentru a vedea care este starea lor si pentru a le pregati pentru a functiona fara probleme.

In cadrul acestei revizii va fi inspectata in intregime starea climatizarii, de la starea consolelor care sustin unitatea exterioara, la starea traseului frigorific, a unitatilor interioare si exterioare etc.Atunci cand este necesar, se vor face reparatiile necesare, inlocuind componentele defecte sau uzate, se va face o incarcare cu freon (daca este cazul) si se va igieniza in intregime aparatul.

Igienizare aer conditionat split/multisplit

Pentru ca aparatele de climatizare sa functioneze in conditii bune, ele ar trebui verificate si curatate macar anual:

  • curatarea periodica a filtrelor de la unitatea interioara (acestea retin praful din incapere pentru a nu infunda vaporizatorul);
  • igienizarea completa a unitatii interioare, macar la inceputul sezonului cald, constand in: curatirea vaporizatorului, a turbinei si a tavitei de condens de sub vaporizator (umiditatea din vaporizator ajunge in tavita de condens, unde uneori se formeaza mucegai, ciuperci etc.;
  • curatarea completa a unitatii exterioare.

In cazul in care aparatele de aer conditionat se folosesc si pentru producerea de aer cald in sezonul rece, acestea ar trebui sa fie curatate la fiecare 6 luni, inainte de a incepe sa fie folosite intensiv.In plus, acestea ar trebui igienizate si mai des (chiar la 3 luni) daca imobilul este intr-o zona cu mult praf (zona cu multe santiere sau alte cauze).

Comercializam solutii de curatare (igienizare) aer conditionat

Comercializam prin site-urile proprii sau pe site-uri partenere (inclusiv eMAG) o serie de solutii de curatare (igienizare) aer conditionat, dedicate atat profesionistilor (cele ambalate la bidon), cat si clientilor finali.

Importam in exclusivitate pentru Romania aceste produse. Unul dintre site-urile noastre unde le puteti gasi este https://flishop.ro.

De asemenea, ne ocupam si de comercializarea si montaj aer conditionat.

 

 

 

.