ReparatiiFrigideree.ro - Service, incarcare cu freon,schimbare motor frigidere si combine frigorifice, Bucuresti

Preturi reparatii frigidere

– Preturile pe care le practicam sunt cele reale si reprezinta cea mai buna alegere raportat calitate-pret. Oferim clientiilor nostrii o gama larga se servicii de reparare a frigiderului cu piese originale sau aftermarket. Ne deplasam la domiciliul dumneavoastra, pentru a realiza o constatarea reala si pentru a gasi impreuna cea mai buna solutie pentru repararea frigiderului.

 – Preturile afisate mai jos sunt orientative, in unele cazuri pot fi mai mari sau mai mici, in functie de marca frigiderului, instalatia frigorifica sau complexitatea lucrarii. Doar dupa ce efectuam constatarea defectiunii, va putem realiza o oferta reala de pret.

Constatarea defectiunii frigiderului, combinei frigorifice sau congelatoruluide la 50 lei (in afara programului 100 lei)

Incarcare cu freon ecologic (care nu distruge stratul de ozon), si vidare instalatiede la 200 lei

Schimbare compresor frigider cu un compresor nou, incarcare cu freon eco si manopera aferenta *de la 700 lei (in functie de model)

Schimbare motor frigider cu un motor nou, incarcare cu freon eco si manopera aferenta *de la 700 lei (in functie de model)

Inlocuire cu compresor (motor) second-hand frigidere casnice + manopera si incarcare freon ecologic *de la 500 lei (in functie de model)

Inlocuire vaporizator frigider (racitor) *de la 600 lei (in functie de model)

Inlocuire instalatie de racire interioara (vaporizator) *de la 600 lei (in functie de model)Inlocuire releu pornire (piesa noua) compresor *de la 200 lei (in functie de model)

Inlocuire rezistenta defrost (dezghetare) *de la 280 lei (in functie de model)

Desfundare instalatie frigorifica si inlocuire filtru deshidrator si incarcare freon + montare valva de servicede la 200 leiInlocuire termostat electromecanic (acest produs nu se repara) *de la 200 lei

Schimbare ceas programator pentru frigiderele No Frost *de la 200 lei

 

Inlocuire ventilator de recirculare a aerului in incinta frigiderului *de la 200 lei

Inlocuire ventilator exterior de racire a condensatorului frigiderului *de la 150 lei

Depanare modul electronic (resoftare placa electronica) *de la 350 leiReparatie placa electronica frigider sau combina frigorifica *de la 350 lei

Inlocuire placa electronica combina frigorifica *de la 900 lei (+ 150 lei manopera)

Schimbarea modului de deschidere al usilor, de pe stanga pe dreapta sau inversde la 150 lei

Schimbare siguranta termica si senzori de Defrost *de la 350 lei

Igienizare condensator frigider sau combina frigorifica *de la 150 lei

* Preturile sunt afisate in lei si contin TVA (taxa pe valuare adaugata). Toate piesele inlocuite au garantie reala de 12 luni, doar compresorul frigiderului are garantie 6 luni de la data montarii.PRETURI ACTUALIZATE LA 01.01.2022

Acestea preturi sunt pentru modelele casnice, frigiderele obijnuite si modelele medii.

Pentru reparatia frigiderelelor industriale mari, folosite la supermarket-uri sau frigiderele sau combinele industriale preturile pot fi mai mari. Cu cat instalatia frigorifica este mai mare, complexitatea lucrarii la fel, cu atat si pretul este mai mare.

Asteptam contactul dumneavoastra la 0783.069.455 sau pe office@reparatiifrigideree.ro

Suntem frigotehnisti autorizati ca service reparatii frigidere marcile: Arctic, Beko, Whirlpool, Zanussi, Gorenje, Indesit, Electrolux –

Galerie foto
  • ...