Ambient Clima - Reparatii frigidere, vitrine si combine frigorifice, Bucuresti si Ilfov

Reparatii placi electronice

In ultima perioada, din ce in ce mai mult la instalatiile frigorifice -( frigidere, congelatoare, lazi, vitrine, aparate de aerconditionat ,etc), se folosesc controlere electronice – module electronice , care comanda aproape orice subansamblu electric, iar defectarea acestuia, face ca intreaga instalatie frigorifica sa nu mai functioneze.

Reparatii Placi Electronice

Din acest motiv, ne-am specializat in reparatia acestor module electronice. Avand aparate se masura si control profesionale si cunostinte in domeniul electronicii, putem indentifica si repara aproape orice modul / placa / controler electronic.

Reparatiile se executa pe loc, la domiciliul / sediul clientului , iar costul reparatiei poate fi de maxim 50% din pretul de achizitie a unei placi electronice noi, dar nu mai mic de 100 ron.

Reparatii Placi Electronice

Orice reparatie efectuta de noi este insotita de o garantie de 12 luni ( pentru acelasi defect/ simptom)

Pentru frigidere putem efectua reparatii la placile electronice pentru urmatoarele marci : Ariston, Indesit, Arctic, Beko, Bosch,  Electrolux, Whirlpool, Siemens, Gorenje, Daewoo, Samsung, etc

Daca aveti o placa electronica de reparat iar marca frigiderului nu se afla mentionata mai sus, nu ezitati sa ne contactati!

REPARATII PLACI ELECTRONICE FRIGIDERE, REPARATII PALCI ELECTRONICE COMBINE FRIGORIFICE, REPARATII PLACI ELECTRONICE APARATE DE AER CONDITIONAT, REPARATII MODULE COMANDA

Galerie foto
  • ...