Rometale Inox Trading - Comercializare, montaj si reparatii tamplarie PVC

Despre noi

Rometale ofera o varietate de posibilitati si solutii pentru casele dumneavoastra, de la cele mai clasice sisteme pâna la cele mai recente tendinte din sectorul arhitecturii si decorului.

Sistemele noastre de aluminiu, PVC, sistem glisant cu sticla securizata sau lemn sunt alegerea perfecta pentru toate proiectele dumneavoastra. Acestea va vor permite sa personalizati si sa alegeti fiecare detaliu al ferestrelor dumneavoastra, raspunzând la cele mai înalte cerinte în ceea ce priveste izolarea, siguranta, confortul si estetica. În plus, datorita gamei largi de accesorii, vom armoniza toate detaliile în functie de nevoile dumneavoastra.

Rometale ofera clientilor sai o gama larga de profile, de culori, pachete de sticle si multe altele.

Modul nostru de lucru este simplu si se bazeaza pe distributia catre client a produselor de înalta calitate. Departamentul nostru de ofertare, o echipa cu o vasta experienta în acest sector, lucreaza în mod constant la îmbunatatirea solutiilor actuale. Introducem în mod constant îmbunatatiri si noi produse care ne permit sa avem o oferta mai larga de solutii. Toate solutiile noastre sunt flexibile si adaptabile nevoilor clientului.

Dedicati excelentei, Rometale utilizeaza materiale de calitate superioara pentru a oferi produse cu finisaj exceptional si durabilitate ridicata, cu o garantie de 5 ani pentru toate acestea.

Galerie foto
  • ...