Rotoli.ro - Producem si montam termopane, usi, rulouri, jaluzele, Bucuresti

Inchideri balcoane si terase

Inchideri Balcoane si Terase Cu Sisteme de Sticla SecurizataInformatii despre sistemele de inchidere cu sticla securizata

Sunt confectionate din panouri de sticla securizata sau laminata. Nu prezinta profile verticate, astfel nu blocheaza vederea. Sistemul de deschidere/închidere prin glisare, panourile din sticla se pliaza intr-un singur sens, sau in ambele, asemenea unui acordeon. Sistemul de panouri din sticla pentru balcon are la baza un proces de glisare facil ce implica miscari simple.

Securizarea sticlei se realizeaza prin încalzirea sticlei la 650 ° si racirea sa brusca. Astfel, se genereaza o compresie puternica ce îi confera sticlei o rezistenta de 3-4 ori mai mare la stresul mecanic si termic comparatic cu sticla normala.Panourile de sticla pot fi glisate în totalitate. Glisarea se realizeaza cu usurinta si rapiditate, fara riscuri de accidentare. Un alt avantaj al sistemelor de închidere balcon din sticla glisanta consta în usurinta cu care se pot spala geamurile, si anume, din interiorul balconului, pe ambele fete.

Oferim consultanta tuturor celor care sunt la începutul proiectului si nu au stabilite toate detaliile tehnice!

Galerie foto
  • ...