Sara's Design Proiectare, Amenajare, Intretinere Gradini si Spatii Verzi Bucuresti

Servicii de consultanta si proiectare 3 D

FIRMA SARA’S DESIGN INTERNATIONAL va ofera servicii de consultanta si proiectare 3D pentru orice tip de spatiu verde.

Proiectare gradini, infiintari gradini

Vom realiza proiectul gradinei dumneavoastra la standarde inalte, imbunatatind aspectul locuintei dvs. dar mai ales adaugand un plus de valoare acesteia. Intr-un proiect de gradina veti putea analiza cel mai bine posibilitatile de utilizare a spatiului, va veti putea definii prioritatile si veti creea o armonie intre interior si exterior si o atmosfera perfecta pentru familia dumneavoastra.

Proiectarea gradinilor 2D (in plan) cat si 3D (in spatiu). In cazul proiectului 3D aveti posibilitatea sa vedeti cat mai veridic cum o sa arate gradina dumneavoastra la finalizarea lucrarilor. Specialistii nostri in domeniu vin in sprijinul dumneavoastra cu proiectarea pe calculator a gradinilor, aleilor sau de ce nu a unui parc pe care vreti sa-l amenajati. Astfel, puteti vedea inca de la inceput cum va arata lucrarea la finalizarea ei.

Puteti opta deasemenea pentru transpunerea in practica a propriului proiect sau al celui oferit de noi.

Proiectarea pentru amenajare gradini si spatii verzi presupune:aducerea la scara a schitelor si trasarea planului (alei, plan de plantare, elemente decorative, elemente fixe – banci, detalii de apa, foisoare, locuri de joaca etc);intocmirea releveului;

CONSULTANTA

La prima vizita, pe care este necesar sa o faca o persoana specializata,in domeniu, i se va oferi clientului Consultanta si anume ii vom oferi cele mai bune solutii legate de tipurile de plante potrivite pentru spatiul pe care doreste sa il amenajeze, operatiuni necesare legate de pregatirea solului, irigatie, tipul de gazon.

Consultanta se poate oferi si dupa amenajarea gradinilor/ spatiilor de interioare, deaorece acest serviciu atinge si un alt aspect – problemele pe care unele specii le dezvolta. Fie ca este vorba de daunatori, sau boli, plante care nu se dezvolta corespunzator, gazon care ridica probleme, numai un specialist va poate oferi solutii rapide pentru eradicarea problemelorsau pentru imbunatatirea situatiei.

Galerie foto
  • ...
  • ...